+1 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (714 puan) tarafından
Ayy vallahi yeter kaynana terörü yaşıyorum emziren bir anneyim sütüme karışıyor mememe karışıyor bir gün açmış memesini çocuğumun ağzına sokuyor iğrençliğin zirvesi gördüm dedim napıyorsun sen ee seninkini tutmuyor bakayım benimkini tutçak mı bir gün kahvaltıda durmuş biber yalattırıyor daha 1 aylık sonra bakıyor aa bu acıymış diyor diyceksiniz sen nerdeydin tam karşısındaydım müneccim değilim vahiyde gelmiyor nerden bileyim ağzına sokacak annem gibi bile ilgilenmiyor annem bebeğime bakmaktan yemek bile yapmazdı sırf ilgisini ona verirdi geçen gün evime geldim altlı üstlü otururuz pusette anne çocuğu sallarmısın dedim lavaboya gitçem ayağını koymuş bakmıyor bile telefonu bozulmuş bu nasıl oluyor diyor velhasıl kelam kaynana kaynana koca dilli kaynana allah var yukarda benimle oynama :))) birde aşırı bilmiş kendisi hee birde yan çarı görümcelerim var kendileri annelerinin ağzına sıçar ama ben bir laf ettimmi bana cephe alıyorlar valla susma sustukça sıra sana gelir hesabı umrumda değil benimde düşünce özgürlüğüm var istediğimi diyemiyceksem pısırık olcaksam insan olmamın amacı ne 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım bence az görüş yoksa bu adamı çileden cikarir
(714 puan) tarafından
Mümkün değil ki alt katta oturuyorlar makinaları bozulmuş yaptırmıyorlar paraları gitçek diye sürekli benim eve gelip makinamı kullanıyor diyemiyorsun bu sefer cephe alıyor hepsi ama
tarafından
Eşine şöyle hiç gelmesinler demiyorum ama mesafe koyun özellikle çocuğun konusunda canim
(714 puan) tarafından
Yok çocuğum konusunda ona vermiyorum bile artık bakmayı bilmiyor bdnide korkutuyor en son çıldırttı dedim benim çocuğum karışma
(1,023 puan) tarafından
Bu nedir ya makinam bozuk de ben öyle yaptım çamaşır makinaları bozulmuşgüya elde yıkıyomuş falan bende dedim yaptırsın evde oğlu var eşimi.bi şey yapamaz diye gören çok bilmiş çay bitti çay getir sizde çok şekerim.bitti siz şeker kullanmıyosunuz buna benzer neler ama evden kovduğu babadan miras az bi para kaldı ne bize nede diğer oğluna pay vermemek için kırk takla attılar ki istemezdim bana diyemesin sana şunu yaptım bana bakıcan diye iki gün önce aramış diyomuş telefon kırıldı sende yedek vardı onu getiriver verirmisin lazımmı yok mesafe koymak en güzeli ben anca kandil bayram arıyorum arada ayda yılda bir belki gidiyorum
(714 puan) tarafından
Ne güzel yapıyorsun valla uzak olcan en iyisi
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Benimkide yanımda yani aynı yerde oturuyoruz o 7 24 torununu görüyor anneme gitçeğim zaman ne gerek var diyor zaten görüntülü konuşuyorsunuz ama sen sürekli görüyorsun anneme yazık değil mi kadın torunumu göremiyor düşüncesizler anam 
(714 puan) tarafından
Geçmiş olsun bacımmm
0 oy
tarafından
Okurken ben bunaldım aranı bozma eşin kendi uyarsın 
(714 puan) tarafından
Ben yazarken bile bunaldım ama eşim allahtn uyarıyor ya valla eşimde onlar gibi olsaydı şuan evli değildim herhalde çünki oda onlarla iyi değil çok
tarafından
Bendede görümce versiyonu varda en azından ben eşimin üzerine atıyorum Allah biliyor yoksa kadın bana gıcıklığına yapıyor babası yediriyor izin vermiyor suya bu dedirtmiyor yemeğe mama diyince kızıyor falan gibi şeyler söylüyorum en son pazar günü cips yedirdi kalkıp krizi geçiriyordum
(714 puan) tarafından
Amannn ne gıcıklar ya
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Yani kimse anasına laf söyletmez ama hakliymissin yani gorumceleri  anasina kemdileri demeli bazı şeyleri.. 

Eşinle konus cnm uuarsin yani cocugu onlarla birakma tek aman
(714 puan) tarafından
Yok ayrılmıyom başından o hareketlerden sonra
0 oy
(737 puan) tarafından
Göüsünü ağzına vermek nedir yaaa oda işin cırkını çıkarmış artık henüz anne sütü alan bebeğe biber uzatmak ne bide acı mı değil mi bilmeden iğrençliğin sınırına gelmiş allah sabır versin güzel kardeşim ama uygun dille eşinle konuş istersen bu durumu
(714 puan) tarafından
Valla bu benim sınavım herhalde
(737 puan) tarafından
Ne kadar tecrübeli de olsa insan 10 tane çocuk da büyütse gelinide kızıda dahil bırakacak herkes kendi evladına bildiği yöntemle kendi öğrendikleri ile büyütecek herkes ilk cocuk büyütüyor bir şekilde büyüyor burnunu sokmamaaları lazım herkes kendi evladını doyururda bakarda kendi bildikleri kendilere kalsın
(714 puan) tarafından
Ağzına sağlık ne güzel dedin
0 oy
tarafından
kac kurtar kendini:D
(714 puan) tarafından
JaHha mümkün mü
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Valla ister kızın ister sövün ben bile kendi mememi ccougumun agzına sokmaya iğrenirken bir baskası benim cocuguma memesini verecek kalkar kafasına kafasına vururum o memesini kökünden yolarım. Ne kadar ayıp bişi ya.. Nefret ederim nefret.. Allah tan çevremde öyle bişi yapacak asalak yok... Çocuk mememi almasa bile giderim alırım en iyisinden mama biberon veririm içsin.. Ama asla bir baskasına emzirtmem. İnanılmaz karşıyım katiyen olmaz. Diğer nedenlere gelirsek tipik kaynana işte. Az agzını yum gözünü herkes haddini hududunu durması gerektiği yeri bilsin. Herkes bir baskasının hayatına evine mahremine özeline saygı duymak zorunda... Net
(7,785 puan) tarafından
Kendi memeni cocuga verirken niye igreniyon kiz
(714 puan) tarafından
Ahaga eline sağlık ne güzel dedin
(3,550 puan) tarafından
Ne biliyim canım. Cocuk emzirmek bana göre değil... İsteyerek yapmıyorum bunu içimden gelmiyor. Kendi sütüm den bile tiksiniyorum elimde değil. Oda zaten sanırım bu yüzden 2 ayda kesilir hemen. O arada ne emdiyse o..
(714 puan) tarafından
Bende meme reddi yaşıyorum benimkide isteyerek değil valla acayip memelerim yara oldu ucu koptu kanadı emerken sanki elektrik veriyorlardı bende hep sağarak verdim sonra iyileşince meme yaram bu seferde reddetti çok isterdim emsin ama olmadı şimdide az geliyor sütüm devam sütü veriyorum kaynanamda sağolsun her şeye karışıyor birde kızıyor kendisi emzirmiş ya beni anlayamıyor sütü doktorun tavsiyesiyle kullanıyorum ona bile kızıyor algı bunlar hep
0 oy
tarafından
Kaynanan babaanne olma olayını abartmış yada yanlış biliyo 
(714 puan) tarafından
Bir şey bilmiyor valla ben doktorumun izniyle bebeğime devam sütü aldım bir yere giderken yapıyorum yada gece veriyorum güzel uyusun diye emziriyorumda devam sütü alıcaktım bugün ilk defa öğrendi söylemedim biliyorum cazgırlık yapıcam diyor tövbe estafurullah sen ciddi misin Süt mü veriyorsun diye kızdı sesini yükseltti dedim aramızdaki saygıyı koruyalım senin bana bağırmaya hakkın yok ve benim çocuğum istediğimi veririm kafama göre vermiyorum dedim ki bebeğim bir ara doğduğu kilonun altına baya düştü 2 hafta boyunca doktorda izin vermişti miktarını ayarlayıp çok bilmişler
tarafından
Allah sabır versin ne diyim bacim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 288 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Obirannee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Obirannee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy