0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Kızlar 1 yıl once kimyasal  gblik gecirdim  ve daha  cocugum olmadı bu ay Bi ümitlendim suan köydeyim  elimde erken gebelik testi vardı adetomr 4 gun kala yaptım ama gölgeli cıktı ayy Bi heves baglsdo beni babam bugun merkeze gidiyordu beni götürmedi annem telefon actı  erken gebelik  testi aldırdı birdaha yaptım o  gölge bile yok eşim de sperm  testi  yaptırmaya yer arıyor özelde yaptırkcak galiba bç devlet arastırma yapmıyor aradık okadar ama canım cok sıkkın hiç umudum kalmadı artık 

Bu en son yaptıgım birdaha ki atıcahım da ilk attığım yani biz gölge seklinde gördük annemle ikincisnde ama boşmus daha adet olmadım ama olsaydı  cıkardı bugun 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Pardon ilkini dün yaptım alttakinş bugun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bişey dicem heveslendirmek istemem ama alttakindede bir hayalet çizgi var gibi çok dikkatli bakınca belli oluyor 
0 oy
tarafından
Allahım sana hayırlısından bi evlat nasip eder inşallah. Kucağını boş bırakmaz. Meryem suresini çok oku hayrını görürsün inşallah. 
0 oy
(547 puan) tarafından
Canim benim daha 1 yil olmus dur sabret biraz.benim 8 yil olmadi.20 yildan sonra olan var.ya da hic olmayan.eger bir sorun varsa bu tur seyler sabir zaman emek istiyor.o yuzden guclu olmak zorundasin.
(737 puan) tarafından
Ablamın 14 sene olmadı bu sene oldu daha rabbim verdimi veriyor ne olursa olsun
0 oy
(737 puan) tarafından
Allahım sana da nasip etsin kucağını doldursun umutsuzluğa kapılma belki var ama çok erken aynı tesstten bende yaptım adetime 3 güm gün kala çok erken olduğu için silik bir şekilde çıktı kafa rahat etsin diye kan testi verdim o şekilde öğrendim git bir kan testi yaptır sana bolca dua edeceğim üzülme çok stres üzüntü yaparsan da tutmaz ❤️
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım ikinci attığında ilk attigindada ben çizgi görüyorum bu çok su ictiysen bile değişebiliyor ilk idrarla yap sabah bak göreceksin farkı eğer varsa ama içimden bises var diyor yeni çok yeni olabilir ilk gibiydi benim testimde şimdi 36 haftaligim canım Allah'ım tez zamanda kucağına bı yavru versin sağlıklı sıhhatli hayırlı isallah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben her ikisinde de çizgi gördüm sanki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 328 göst.
20 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena-55. (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 976 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Lyla.1212 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

411,426 soru

12,385,079 cevap

43,474 kullanıcı