0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi tiktokta bir video gördüm sınır kapısı gibi bir yerde kadınlar ve adamlar var sanırım almıyorlar içeri kadın 7 8 aylık bebeği havada elden ele veriyor sadece bebeğimi alın demiş sanırım ne bileyim ya o bebeğin haline çok üzüldüm bir kız var 4 5 yaşında oda babasının boynuna sıkı sıkı sarılmış korkarak bakıyor etrafa. Bizim evladımızın ayağına taş deyse içimiz gidiyor Allahım onlarda birer anne elbette ciğeri yanıyordur o bebeğin havada elden ele gidişini bir görseniz daha çok küçük çok savunmasız ne kadar kötüde olsa kimse insanın öz annesi gibi olamaz. görseniz içim darma dağın oldu Allah yardım etsin hepsine Allah hiç bir evladını annesinden ayırmasın ve hiç bir anneyi evladı ile sınamasın Rabbim gerçekten her insanın yardımcısı olsun 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Batı ülkeleri mükemmel yaşasın diye doğu ülkeleri bunları çekiyor. Sömürgesiz bir hayat zor olmamaliydi ya. 

Bu dünya bu kadar işte. Hiçbir şey beklememek lazım. 
tarafından
En azından o sabileri ve annelerini alsalar bari çok kötüydü yabancı insanlar bile tepki koymuş o bebeğin haline
tarafından
Çaresizlik işte. Bırakıp tuvalete gidemedigimiz çocuğu sınırdan yeterki onu diye veriyorlar. Kahrolmamak elde değil
tarafından
Erkekleri almasalar çocukları ve annelerini alsalar bile yeter çünkü ülke olarak Müslümanız her şeyden önce bir insan dahası birer anneyiz böyle görüntüleri görünce yüreğim yanıyor
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Iste o yuzden o bebegi bastan dusunecek ve savas ortamina cocuk getirmeyecekler.ben 1 tane cocugumu guzel yetistirebilecek miyim diye gunde bin tane soru geciyor aklimdan.korkularim oluyor.bu nasil rahatlik?
tarafından
Ama bazı kadınlar korunurkende hamile kalıyor ayrıca Afganistanda savaş yoktu Amerika askerleri koruyordu Amerika çekilince oldu diye biliyorum ne olursa olsun ya dünyaya gelmiş bir kere üzülmemek elde değil
(547 puan) tarafından
Canim allah askin hangi biri korunurken hamile kaliyor?her birinde 8 10 cocuk.afganistan 20 yildir ic savasta.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 470 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 573 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu

411,674 soru

12,392,956 cevap