Canlar az önce kontrol den geldim. Doktorum çatı muayenesi yaptığın da çokta uygun olmadığını söylemiş ti 36. Hafta da suan 38+4 üz doktorum dedi ki bebek 3.400 gr olmuş nrmali çok onermiyorum Allah korusun bebek sıkışabilir dedi riske atma istersen sezaryen ol dedi iki gün sonra doktorum tatile gidiyor arkadaşına yonlendirdi arkadaşı da alttan baktı az önce çatn çok uygun değil ama Son ana kadar bekleyelim oldu oldu olmadı sezaryen olursun dedi. Bende korktum Allah korusun bebeğin kafası falan sıkışırsa doğamazsam diye annem de riske atma 5 yıldır bekliyorsun dedi napacam bilmiyorum birazdan doktorum lâ tekrar görüşmeye gidecem olmaz da sezaryen mi yapayım
38+4 güzel hafta bence.
Yarın olduğunu var sayarsak 1 gün daha büyümüş olur bebeğin. Bence hiç riske atma direk sezeryan ol bacim. Bende 8 senedir bekliyorum nasipse 18 günüm kaldı. Ve sezeryan olacağım.
Hatta doktorum hep der bu mucize bebegimizi riske atamayiz sezeryanla alacağız der. Hem doktorun tatile cikmadan olmuş olursun. Bence doktor da musaitse yarın ol sezeryan
1,491,674 soru
24,374,783 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın