Kuzum ben 39 saat sanci cektim 4 cm de kaldi kendi sancimi da cektim suni sanci da yedim suyumuda patlattilar yok anam 4 cm de 4 cm en son bebegin kalbi yavaşladi ve hemen acil sezeryana aldilar mesela benim bebegimde riske attilar degmezmis riske atmaya kuzum yani demem oki hiiiiic riske atma bak Allah ne guzel karsina bir firsat sunmuş sen o firsati kullan derim birtanem bak sezeryan oldum 48 saat dolmadan inza atip eve ciktim hic korkulcak bisey degil agrim sizim 3 gunde geçti benim. Sutum gelmez diye korkma 3 gun inme suresi var ben lokal anestezi oldum yani belden assaga igneyi bile hissetmedim. Gule oynaya ciktim ameliyatdan doktorlarla sohbet ede ede lazerle kapattilar mesela. Esimin halasinin torunu dogdu gelin diyoki ben 2.5 hafta gotumun ustune oturanadim dedi 15 dikisi varmiş enfeksiyon kapmiş altdan daha neler neler ben ise 3 gun icinde bebegimi kendin alip kaldiriyodum son olarakda sunu soyliyim millet diyoki hani hissedermiyim kesikleri cart curt hissettigin tek şey karnina dokunmalari kestiklerinin sesi dahi yok adamlar usta yani cerrahlar işlerini cok iyi biliyorlar oglum 1 dk 5 saniye icinde dogdu ve 9 dk 37 sn icinde lazerle kapatilmissim verdikleri kagitda yaziyordu yani kisacasi 10 dk icinde dogdu kapatildim ve odama sevk edildim. Bide sezeryanda mesela bebegin eşinide kendiler aliyor iceriyi supurge gibi biseyle kanı cekiyorlar normalde pihtilarin cok fazla olur sezeryanda iceriyi kendileri temizledikleri icin kanaman fazla da olmuyor azar azar oluyor ve pihti tehliken fazla yuksek de olmuyor ben toplam 3 tane pihti duşurdum onuda yuruyus yapa yapa dusurursun kuzum sormak istediginbisey varsa daha sor kuzum sezeryan korkulcak bisey degil :)