0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (146 puan) tarafından
12 haftalık hamileyim bir baklava cekti canm ağladım resmen.:)))

11 Cevaplar

+4 oy
(12,766 puan) tarafından

En İyi Cevap
Baslik konuyu kisaca ozetleyici olduğuna gore aseren girmesin yazilari kapatıldığina gore sirf hosunuza gitmedi yada uyari vermek icin vermeyiniz 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kiz acik yer vardir ya internete bi bak kiyamam 
(146 puan) tarafından
Vala kocayı uyandırdım ağladım nerden bulursan bul ne seni uyuturum ne kendim uyurum  bna baklava alacaksın dedim allahtan yakında fırın vardı taze yeni çıkmış oh vala bi yedim  şimdi karnım ağrır diye korkudan yatamıyorum cnm ya
tarafından
Ahahha bu hamileikte zor anam yemessin ayri yersin ayri dert :)
(146 puan) tarafından
Vala ya ilk defa böyle delice canm cekti
+1 oy
tarafından
Uyarılara ya sabır obez olmayın emi baklava duyunca dibiniz düştü sonra niye kilo aldım beter olun :D
(12,828 puan) tarafından
Ahahaahaaa deliiiii;)))
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ne güzel gayet normal böyle şeyler ama başlığa açık net yazman olmamış şimdi seninle birlikte canı cekenler olursa
(146 puan) tarafından
Ay bak onu hiç düşüne medim ya:((
(146 puan) tarafından
Nasıl silcem ya bulamıyorum
0 oy
(568 puan) tarafından
Ay benim canımda 2 gündür aşure çekiyor. Yapmaya da gözüm kesmiyor sürekli kusmaktan mutfağa zor giriyorum :/
(568 puan) tarafından
Komşunu ara canım hala varsa iste çok canim çekti de
(146 puan) tarafından
Eşim aldı geldi ya yedim vala baya inşallah kusmam
tarafından
Benimde canim asure cekiyor ya :/ suan deli gibi istiyorum
tarafından
A101 de konserve varmış nefsini koreltsin baksana
tarafından
Bakicam mutlaka tesekkur ederim canım
0 oy
tarafından

Gel yapayım sana kuzum dicem ama lafta kalıcak :D

Eşine söyle bi koşu alsın her yer açık tatlıcı olarak bol bol alsın evde bulunsun 

(146 puan) tarafından
Aldı geldi ya sağolsun
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Eşine soyleyiver alsin kız ne olcak 
(146 puan) tarafından
Aldı vala yoksa uyutmazdim
0 oy
tarafından
Kızın olacak
tarafından
Yoo bn turşu ve limon yedim oğlum var bnm asla tatlı yemedim içime doğdu bide bnm :)
(146 puan) tarafından
Sağlıklı olsun başka bir şey istemem bi oğlum var kızm olsa çok güzel olur oğlum da olsa şükür ne diyim Allah veriyor sağlık en önemlisi
tarafından
Mizgin benimde bunda çikolata görünce kusmam geliyordu yada tatlı 4 5 ay yemedim şimdi yavaş yavaş yiyorum :D
Kızımda aşiri tatlı tükettim
tarafından
Yani demek herkeste aynı değil turşu için ölüp bittigimi hatırlıyorum cinsiyet belli olmasına rağmen yokk sen turşu yiyorsn kızın olck doktor yanılıyor diyen cahiller vardı tatlı görmek bile istemezdim

Sen şimdi tatlı seviyorsun yani
tarafından
Bende kizimda tatlıyı  görmek  bile istemedim  bütün  kış  eks i yedim ilkbaharda hep malum bisey yedim hani cok tüketilen eksi şey belki insanlar görürde bulamaz vebale girmiyim
0 oy
(2,492 puan) tarafından

Yaa kiyamam ben sana bende hamileyken çok şeyler canım çekerdi şimdi demicem canin çeker eşin bulamaz bu saatte :D kız bu hamilelik valla çok zor ama cinsyet tatlı ekşi yada karın sivri yassı belli olmuyo benim sivri geliyodu herkes erkek derdi ama kızım oldu 

(146 puan) tarafından
:) asermek ilk defa başıma geldi  vala benim için sağlıklı olmasi yeterli kız erkek hiç fark etmez bi oğlum var buda kiz olursa  çok güzel olur adı bile buldum Medinesu :))
0 oy
tarafından
Kaynanisim yapmış gel yiyelim:)
(146 puan) tarafından
Afiyet olsun yedim bnde
tarafından
Sanada afiyet olsun
(146 puan) tarafından
Saol cnm
(146 puan) tarafından
El yapımı bi başka tadı vala
tarafından
Evet bende çok severim
0 oy
(308 puan) tarafından
Benim de canım aşure çekiyo 2 gündür hem almaya hem de yapmaya üşeniyorum :D inşallah bi komşum yaparsa getirir diye bekliyorum :D bişey olmasın diye de aşure niyetine başka bişey yedim hurafe murafe :D 
(146 puan) tarafından
Ay kıyamam inşallah yersin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 586 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 753 göst.
3 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 193 göst.
4 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
10 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,371 puan) tarafından soruldu

412,345 soru

12,412,746 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...