Merhabalar kizlar sizce ne olabilir bugun hic girmediğim bisi gordum eşimin telefonunda öpücük atmış gibi bir foto çekmiş ama galerideydi kime gönderdiğini ne maksatla çektiğini bilmiyorum hiç sevmez öyle pozlarıda sordum bilmiyorum öylesine dedi ama bende bi şüphe uyandı hemen sildi fotoyu parmak izi var hiç elletmez tl acil bi arama yapmadikca öyle anca verir yani sizce şüphelenmekte haklimiyim
Be bu şifre olayını anlamıyorum neden şifre koyuyor karı koca arasında gizli saklı ne olabilir neden telefonuna bakamiyosun özgürce o da senin telefonuna bakabilir insan oğlu kuşkulanabilir bunuda gidermek en doğal hakki
Bnce haklisin insan karisinda telefonunu saklarmi?? Sakladqina gore qizledqi bise wardir bence. Ben kocamin telefonuna her qun bakarim facesi zaten bendede acik oyle serbest birakmaya gelmez
Insan esinden tl saklarmi bn esimin herseyini bilirim butun hesaplri bndede acik
Hemen şüpheye girme derim kendi arkadaşlari arasinda bazen erkekler oyle seyler yapabiliyorlar. Okurken kiz fotosu diye anladim meger kocanin kendi resmiymis...Çok kafana taktiysan eşine sor yine ama bence üstüne düsülecek bi sey degil okadar
Cnm esinin watsapina gir ve ordaki son attigi emojilere bak sana atmadiysa zaten bi baska kadina atmistir onlari
Evlendikten sonra eşler tellerine koyduğu şifreyi birbirinden gizliyorsa ortada bi mesele var demektir. Benim eşimle sifrelerimiz bile aynı. Şifreyi de misafir çocuklar ya da yeğenler teli kurcalamasın diye koymuşuz. Yoksa ona bile gerej yok. Eşinin telini sana dokundurtmaması normal değil canım
Canım önceki sorduğun sorulara baktım da eşin zaten başka kadınlarla konuşuyomuş öyle yazmışsın. Böyle bi foto görmek seni neden şaşırttı anlamadım. Ben eşimin başka kadınlarla konuştuğunu bilip böyle bi poz verdiğini görseydim kuşkulanmak bi kenara dursun kesinlikle başka kadına gönderdiğine emin olurdum. Allah yardımcın olsun çok zor bi durum
valla supheni bilmem ama bir es neden telefonunu saklarki esinden. bizim ikimizinde ortada durur kurcslamayiz ama elimize aldigimizdada sorun asla olmaz
Bu sifredir parmak izidir bunlara hiç anlam vermiyorum...8senelik evliyim ne eşimin tlfonunda ne benim tlfonumda asla şifre olmaz...olamazda kari koca arasında gizli saklı olmaz eşim benim tlfonuma rahatlıkla bakabiliyosa bende istediğim zaman alır saatlerce bakarım zaten hep ortalık yerdedir tlfonlar bu bana hic normal gelmiyor açıkçası...
401,980 soru
12,034,074 cevap
36,262 kullanıcı