0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar gebelikten sonra hangi korunma yöntemini denesem bilemedim spireal den korktum kayıyo.farketmezsen hamile kalınıyo hap desen zahmetli doğal korunmada bi sıkıntı yok eşim korunur ama ondada ben endişeye düşüyorum eşimde istemiyo bende ama yanlışlıkla olur korkusu var kafam karışık şu iğnelerden fayda görüp memnun kalan varmı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bi bilgim yok:ermm:

-Reklam-
0 oy
tarafından

Şurada beklim bende hep sprey hem 3 aylık iğne istiyorum ben artı hap 3 ü birden niyetim var çünkü kesinlikle hamile kalmamam gerek

tarafından
Deli gibi pişmanım  Doktorlar o kadar dil döktü bı an korktum yapmadım
tarafından
Neyse olan olmuş artık spiral ve prezervatif gibi çift önlem alabilirsin
tarafından
Spiral ve iğne olucam cnm
tarafından
İğne ve hap aynı anda olmamalı ona dikkat et olur mu
tarafından
Teşekkür ederim cnm bilgin için
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Ayyy daha geçen biri post acmisti var var 
tarafından
Hayallerimi yıktın
(15,935 puan) tarafından
Valla kız bebegide küçüktü hatta görürse yazar belki riskin vardı keşke kordonları baglatsaydin ya o hap igne vücudun dengesini bozuyoo
tarafından
Deli gibi pisminim cnm  Doktorlar o kadar dil döktü ama benim içimde oğlumu kaybetme korkusu vardı belki yine yaparım diye istemedim
(15,935 puan) tarafından
Ahhh canimmm olsun ya bundada vardır bı hayir bı çok yöntem var bulursun çaresini :)
tarafından
Spiral ve iğne istiyorum cnm.  Bakalım doktorla gidip konusucam
0 oy
tarafından
evet iğneyle hamile kalan vardı burda paylaşmıştı..hap ile kalan vardı bir de prezevatif ile kalan vardı paylaşılıyor burda ama spiralle kalanı burda duymadım
(46 puan) tarafından
Sprialle benim yengem kaldı kaymış ve belirti vermedi her ay kontrolede gidiyodu bide
tarafından
adet dışında kanama yaşadıysa kaymıştır.ben 5 sene ve 2 sene boyunca kullandım kaydığını anlarım.her ay gitmesine gerek yoktu senede yada 6 ayda bir gitse yeterli.3 kere taktırdım bu arada.ilki 5 sene korudu süresi doldu değiştirdi doktor 2 ay sonra kaydığını anladım kaymıştı daha taktırmadım 4 ay sonra hamile kaldım.doğumdan sonra bebek 2 aylıkken taktırdım 2 senedir duruyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 2,238 göst.
3 Ekim 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
25 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,832 soru

12,362,526 cevap

41,683 kullanıcı

Kategoriler

...