Kızlar aşı yaptırdınız mı diye soru sormuştum az önce ve bir komşum hakkında duyduklarım şok etti beni. Bir kaç ay önce bir komşum covid olmuş ve bunu bile bile gelmiş içimize girmiş ve gidip test yaptırmamış kocası bırakmamış dükkanları kapanır diye ve o dönemde bende hamileydim. Tamam kocan bırakmadı ee sen niye çıkıp geliyorsun içimize giriyorsun tat alamıyorum diyordu perisandi bizimde aklımıza hiç gelmedi korona olduğu ondan 2 ay sonra başka sebeplerden dolayı hastaneye gitmiş orda Dr demiş hasar bırakmış beyninde neden gelmedin diyince kocam birakmadi demiş ve şuan kocasida battı dükkanı kapattilar hem kadın sağlığı iyi değildi zaten iyice kötü oldu hemde dükkandan oldular şimdi yana yakıla isyan ediyorlar bende durumları kötü diye yardım ettim sizce şimdi değişmişmidir onlara hakkettilermi yani neden düşüncesiz ler bu insanlar bende 3 gündür hastayım izine çıkacaktık ama cikamdan covid testi yaptırdım eğer koronasam ki gittiklerini günahına girmeyim diye. Sidmi sorarım size bizni salag..iz. Yoksa bu tür insanlarmi ?