0 oy
138 göst.
Aile kategorisinde (1,124 puan) tarafından
Kızlar oglum 9 aylık olmasına 10 gün var 33 hafta doğdu ek gidaya başladıgımzdan belli hic bisey yemiyo  kiloda alamıyo biberon tutmuyo  hep anne sütü aldı ama sütüm yetmiyo artık bi fikir verin ne yapacagimi sasirdim hangi biberon anne göğsüne yakın kullanıp memnun kalan ve hangi mama kilo aldırır gaz yapmaz simdiden yazandan allah razı olsun

7 Cevaplar

0 oy
(1,293 puan) tarafından
Philips avent biberon kullandık biz. Hem meme hem mama şeklindeydi sorun yaşamadık
(1,124 puan) tarafından
Hangi mama canm
(1,293 puan) tarafından
Hipp ile başladık 4 aylıkken. Arada golden goat kullandık. 1 yaşından sonra da aptamil. Bu ay 2 yaşını doldurdu bıraktı kendiliğinden
(1,124 puan) tarafından
Saol canm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sma dan çok memnunduk ama senin o çocuğa yemek yedirmen lazım sadece mamayla olmaz ki büyümüş 

Sen yinede yemek yedirmek için uğraşmaya devam et zamanla yer belki

(1,124 puan) tarafından
Ugrasıyorum canım yeminle hergün cesit cesit seyler yapiyorum ama yemiyo bütün gece göğsüm ağzında aç aç uyuyo
tarafından
Kıyamam yaa yemeyen çocuk çok zor kendi kızımdan biliyorum bişeyi yedirmeyi başardığımda dünyalar benim oluyo :D
(1,124 puan) tarafından
Aynen huzurla yatiyorum yedimi ama aç uyudumu gozüme uyku girmiyo simdi bole göğsüm agzında
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yani o çocuğuna göre değişir kuzum bilemeyiz hangisi yarar senin çocuğuna. Bu saatten sonra mamaya değil ek gıdaya alıştırmaya bak sen. Anne sütünü sürekli verirsen kilo almaz zaten bu aylardan sonra. 
(1,124 puan) tarafından
Kiz vala herseyi denedim çorbalar püreler bizim yedigimizdende tattıriyorum alışsın  ağzına bisey verdinmi kusuyo hep göğsüme yönelmis sabahtan akşama kadar aç birakim gene ek gida agzina sürmez ne yapcam inan bilmiyorum
(13,316 puan) tarafından
Süte güveniyor çünkü
(1,124 puan) tarafından
Malesef
0 oy
tarafından
Emzik ne emiyor damaklı ise nuk damakli biberon tavsiye ederim oğlumda hep avent kullandım ama kızım prematüre doğdu avent kullanamadık nuk gerçekten daha güzel bu konuda  ayrıca similac kullanıyorum 2 bebeğime de kiloları gayet iyi
(1,124 puan) tarafından
Canim emzik hiç emmediki
tarafından
Benimkiler de öyle ben iki bebeğime de doğduğundan itibaren mama verdim. Nuk gerçekten güzel. Similac da içerik olarak kaliteli hemde 850gr 100tl diğer mamalarà göre de daha uygun. É bebekten alıyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Canım bebeğin büyümüş artık gaz problemi olmaz heralde herhangi bir mama alabilirsin, biberon da mama da tamamen bebeğe bağlı yaa her bebek farklı bişey istiyor denemen lazım
0 oy
tarafından
Tomme tippenin antikolik setini lullanıyorum ben canım gaz felan yapmıyo 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
17 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Kubra_87 (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (203 puan) tarafından soruldu

403,849 soru

12,098,610 cevap

36,408 kullanıcı

...