0 oy
341 göst.
Aile kategorisinde (1,511 puan) tarafından
Annemlere geldim gelinimizle altlı ustluyuz yukarı geldgnde uzaniyoduk yorgunduk assa inmiş bana yazmış suratiniz neydi diye dedim ne vardı suartimizda neyse yemeğe çağırdık gelmedi annem çağırdı gelmedi en son babam cagirdi geldi özel davetiye beklemiş gibi sofrayı hazırladık ettik geldi oturdu yedi hanımefendi

7 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Ben hem gelin hem görümce olarak yazıyorum :)  onun yaptığı da senin anlatış şeklinde yanlış. Belki hevesle geldi sizin yanınıza yorgun olduğunuzu düşünemedi ona surat yapıyorsunuz diye düşündü bozuldu. Gidip de mesaj atması yanlış. O mesaja canım yorgunduk yanlış yansıttıysak sana kusura bakma demek varken özel davet beklemiş hanımefendi gibi şeyler söylemek hoş olmamis. 
(1,403 puan) tarafından
Katılıyorum canım
tarafından
Bende katılıyorum sana
-Reklam-
0 oy
tarafından

:D:D:D İlk defa bir görümcenin yazdığını gördüm :woot:

(1,511 puan) tarafından
(•‿•)(•‿•)
0 oy
(3,268 puan) tarafından
Demekki senin oraya gitmeni istemiyor tavır yaptığına göre
(1,511 puan) tarafından
Hayır 2 gündür burdayım öyle değildi hem öyle olsa kendi annemin evindeyim onun evinde değilim ki
(3,268 puan) tarafından
Derdi ne o zaman
0 oy
(1,403 puan) tarafından
:D ne vardı kız acaba suratinizda surat mi astiniz ki konuşmadiniz mi? Belki birşeye alınmıştır hemen önyargılı davranma bizde geliniz kendin düşün gittiğin yerde konusmasalar surat assalar ilgilenmeseler aliniriz yani.
0 oy
tarafından
Ah o gelin buraya bir post açdaydı kim bilir neler yazardı neler :) herkes kendi penceresinden bakınca kendini haklı görüyor biraz empati yap bakalım neye gücendi acaba 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
O sms neydi öyle ne varmış suratimizda diyemedn mi canım
0 oy
tarafından
Bende görümceyim iki gelinimiz var büyüğü Abla gibi ailenin gözdesi küçüğü daha bir yıllık oda çok iyi çok severiz birbirimizi sürekli konuşur dertlesiriz bi sorunda olursa açık açık konuşuruz 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 649 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (2,987 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 215 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Lolipop (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 465 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde balyanak (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 909 göst.