Kinci çok bilmiş :D kendilerinden mükemmel başka kimse yoktur herşeyi en iyi onlar bilirler bir b0k bildigi yok. Cahil dedikodu sevmiyorz derler ağızlarından dusurmezler kızıyla . Cimri benim 3 yaşındaki oğlumdan sırf köyde yaşadığı için 1 paket bisküviyi 1 tane çikolatayı kıskanır. Biz koydeyiz nerden buluyum der vermez , sen o bisküviyi yesen ne yemesen ne
Dini imanı para olan birisi. Birinde annem bunlardan çilek satinaldi parasıyla kaynatayla biz bırakmaya gitmiştik aradı tabi ben duydum telefn sesi dışarıya geliyordu direkt para verdimi diye sormaz mı 5 kilo almisti annem 8 liradan satıyorlardı fiyatını demedi kaynata , aldıramadi annem parayida bana verdi sen ver o zmn diye ,kaynatada geliyoruz eve doğru dedi geçiştirdi mecbur kapattı afalladi bianda öyle sorunca tabi. ne kadar ayıp dediği ben o zmn anladım gerçek yüzünü düşüncelerini bana ve aileme karşı. Hatta taa biz nisanliyken anneme nane vermişti her zmn toplarken derki annesine de vermiştim hatta o nane çok güzeldi. lan benim annem yalvardı mi sana da verdin. 6 sene oldu hala der. Ben yatak örtüsü yerine pike takımı aldım daha kullanışlı olduğu için. Örtüyü her zaman kullanmam diye , herşeyi içinde , bunlar da eşya aldığımız adamlardan kanepe aldılar hediyede bana yatak örtüsune bakıyor satan adama diyorki annesigil almadida ben alivercm dedi, bende orda annesigl almadı ne demek ya elin adamının yanında dedim beni susturdu eşim falanda vardı yanımızda tabi kendi kocası falan. Eve gidince kocası ağzına sicmis tabi. Patavatsız anlacagin. İyi niyetli birisi hiç değil. Yaptığı yenmez yıkadığı giyilmez. Kocam için katlanıyorum bu insanlara. Arada görürsem arada muhatap oluyorum işte. O yüzden de kesinlikle aramam