Dun aaksam kaynanamla eltime gittik daha nisanlilar kayincomda gtmeden anne bak kiza boyle boyle deme dha cck zmn var dedi tkm dedi
Gttik pat diye dedi ceyiz getirmyn blmem ne esyalarnz az bu adet bu adet dye bde eltimin annesin gorumceside cok kem.goz kaynanam bldgi halde kadini susmadi kadinda sinrlenms eltim.aksam.bana yazdi bide bz eltmle bsy konsmustuk eltimde kayincoma dems agzimdan kcrdm.yengene fln snra bana geldi kiz dedi sen mi syledn dedi bende sen soylemissin ya dedm ortalim baya karsti ama benm sucum yokken suan hamileym bunlarla ugraisoyrm bde bugn knsmaya gelcekler kaynanamla eltimkn annesi kayncomda smdi dyoki yenge yardim et ayrlcaz yksa diyor ben napablrm ne ederm kizi ne kde yumusataamda cok snrliler kaynanama kayinvalidem nerde ne knstgnu blmyo
yanlis anlamada tam olarak ne anlatmaya calistin hic anlamadim .kayincon var bide nisanlisi onlara gitmissiniz sonrası muamma
Amaaaaan hic isim olma herkes kendi derdine yansin bastan girmeyecektn o topa kiz daha gelin gelmemis samimiyetin bile gereksiz bence basi agriyan sen olursun ben evlenene kdar eltimin numarasini bile almadim snrada o istedide verdim hic gerek yok gereksiz samimiyete
Agızdan kacan ne onu anlamadım
1,514,896 soru
24,703,475 cevap
369,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın