0 oy
499 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlum 3 gündür Ateş çekiyor ilk gün hastaneye gittiğimizde boğazı biraz kızarmış dedi. Burnu akıyor dedi kan ve idrar aldı kan ve idrarı temiz çıktı. Ateşi 39 lara yükseldikçe calpol veriyorum. Son iki gündür ishal olduğunu fark ettim sizce doktora götürmeli miyim ama bir sıkıntı olsa kan ve idrarda gözükürdü diye düşünüyorum boşuna goturmek istemiyorum covid her taraf  ... İshali beni biraz korkuttu gibi. Tek tesellim idrar ve kanı temiz çıkması.

22 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından
Uhti şu sıralar salgın var hastaneye götürürsen daha kötü olur Allah korusun. Nebevi tıp araştır inşallah doğal yöntemleri dene olmazsa götür inşallah. 
tarafından
Udi hindi yağı düşündüm. Ayaklarına falan sürdüm anne sütü alıyor ek gıdaya geçtim meyveli muhallebi veriyorum bol su içiriyorum. Ateşi yükselince calpol veriyorum. Başka ne yapacağımı bilemedim dokyor da antibiyotik falan vermedi kardeşim
(22 puan) tarafından
Muz ezde ver artık yiyebilir sanırım soğuk suya sok hastaneyi şuanda tavsiye etmiyorum. Aşılar başlayınca niyeyse bir anda salgında başladı herkes çocukları için hastaneye gidiyor t*ğ*tların oyunları bitmiyor maalesef
tarafından
Rabb'im bizi yarattıklarının şerrinden korusun
(22 puan) tarafından
Allahumme amin
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Kizim 22 aylik gecen hafta ateslendi goturdum bogazi kizarmis dedi antibiyotik verdi kalpol dolven donusumlu verdim ates hic dusmedi 2 gun sonra gittim ates dusmuyor diye normal normal dedi gonderdi aksama cocugum havale gecirdi malesef... cocuklar ihmale gelmiyor ki ben ihmal de etmedim Allah o ilgilenmeyen doktorlardan sorsun. Vel hasıl aksam havaleden sonra kan alindi. Onlar da temiz cikti. Yani kan idrar sonuclari temiz diye hersey iyi gitmiyor malesef. Siz yasamayin inşallah benim icim doluydu anlatmak istedim :)
tarafından
Geçmiş olsun rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 137 göst.
9 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 725 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 110 göst.
22 saat önce Diğer kategorisinde Melis63 (1,977 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,430 cevap

44,060 kullanıcı