Biraz uzun şimdiden özür dilerim kızlar eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk ben bunu görür görmez aşık oldum zaten hemen sohbeti kurdum ben instasını falan aldım konuşuyoruz benim de çok yakın bir kız arkadaşım var benim insta şifrem onda onun ki bende falan böyle işte dedim bana bu çocuğu ayarla ******** çocuğu kendine ayarlamış bunlar sevgili oldu çocuğu da demiş ki işte adım satiye ben dedim ona instasını öğren diye falan böyle ben tabi o olaydan sonra ikisiyle de konuşmuyorum bunlar nişanlandı sonra ayrıldılar aradan uzun bi zaman geçti aynı iş yerinde çalıştığımız için illaki konuşuyoruz buralar çok uzun hiç girmiyorum detaylara biz sevgili olduk 1 sene falan ilişkimiz devam etti istemeye geldiler bizimkiler kabul etmedi benim zorumla söz oldu ama onun ailesi de beni istemedi bizi ayırdılar aynı işyerinde çalıştığımız için kopamadık eşimle kaçtık daha doğrusu o beni kaçırdı gel konuşalım dedi buluştuk kaçırdı beni 2 ay sonra ailemle barıştık düğün oldu falan 6 aylık oğlum var hala aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ailemi geri de bıraktım hayallerim vardı hiçbiri olmadı ve şimdi de bu düşünceler yüzünden sağlık problemleri yaşıyorum sonuçta herşey geride kaldı barıştık ama ben bu durumu aşamıyorum sadece anlatmak istedim çünkü kimseyle konuşamıyorum