Pis herif gecelerdir eve gelmiyor.cocuga tek başıma bakıyorum zaten en başından beri.gecen günlerde hasta oldum her yerim ağrıdı midem başım kötüydü.ne olmuşsa g.9tü kalkmış geldi bagrindi durdu bütün gece sabaha kadar ağladım.
Soğudum iyice.bebegimi benden kaçırır diye korkuyorum.her türlü pisliğe eli kolu yeter.
Soğudum iyice.iki gündür de konuşmaya çalışıyor.
Bugün de başka mevzuda yaklaşmaya çalıştı istemedim.bugun ne hikmetse erken den gelmişti iyi dedim adam olur belki.o da mide kanaması belirtileri varmış hastaneyi aradı falan tanıdık doktor vardı gitti.tovbe tövbe ya günaha sokuyor beni.o kivrandikca zerre acimadim.cunku o bana hiç acımadı.ya düşünün gecelerdir gelmiyor eve.inek hastalanmış ta onun başını bekliyor iki gündür.ondan önce sebebi neydi bilmem.
****** kadar değerimiz yok.
Ama zoruma gidiyor.afedersiniz kendimi o.rospu gibi hissediyorum.gece gündüz evde yok.arada gündüz gelir banyo eder 10 15 dakika çocuğu sever gider gece yok.yemekler yaparım hazırlanır beklerim adam yok.
Ağlaya ağlaya uyuttugum geceleri biliyorum çocuğu ağrıdan sizidan.
Şimdi böyle canı isteyince gelip işini halledip gitmesi zoruma gidiyor.bi para bırakmadığı kalıyor yani kendimi şey gibi hissetmemek icin.
Kabul etmeyince de kavga çıkıyor.
Bı ilaç ya da şap lazım bana.ama etkisi iyi olsun.hem psikolojisi bozulsun kendini eksik hissetsin kaf dağında geziyor bir görseniz.
Hem de bana dokunmasın istemiyorum.ya öyle ki artık kirginliktan diyorum ki ben istemiyorum yapmak diyorum yine de durmuyor ne yapayım.ahimi aldı zaten 2 günde 40 kusur milyar zarara girmiş 2 inek ölmüş tabi hayvanlara yazık ta.
Bir de fena hasta gibi ydi bugün ama ona bile inanasim gelmiyor yani tiksindim iyice bu adamdan.istemiyom bana dokunmasını