0 oy
733 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (92 puan) tarafından
Hanımlar deneyip kilo veren  varmı yaa diyette yapıyorum sporda 5 gündür içiyorum ama bakslım pazar günğ tartılıcam 15 gün içince baya fark ediyormuş 

6 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ya ben denemek istedim de tadı çok kötü geldi bana 
(1,292 puan) tarafından
Ben içemedim. 2 aydır da annem deyim yarından sonra kendi evime geçiyorum tekrar Bi deneyeyim diyordum. Ben 3-4 aydır ekmek ve hamur işini bıraktım 5 kilo verdim sadece. Bi 5 de bununla versem yeter
(92 puan) tarafından
Sizin hedef azmış verirsinizz :)
(92 puan) tarafından
Ya ben doğumdan sonra adetde olamadım buda vermeyi yavaşlatormı
(1,292 puan) tarafından
Evet adet olamamak da zor kilo verdiriyor ve ödem yapıyor
(92 puan) tarafından
Ahhh iştee bakalım ne zamam olursam
-Reklam-
0 oy
(8,231 puan) tarafından
Bence başka ülkelere ait içinde ne olduğunu bilmediğim şeyler içmek yerine bizden kefir için maden suyu için arkadaşlar. Bunlar da çok güzel kilo verdiriyor
(92 puan) tarafından
Yaaaaaaa keşke bende yesemde almadam ya :D ben varyaa akşam yemek yiyim sabah tartıda fazla çıkıyorum  :D
(8,231 puan) tarafından
Canım işte ikimizin de durumu farklı ama ikisi de kötü. Bir de şeker var hamilelikten kalma tansiyon da babadan gelme
(92 puan) tarafından
Evet ikiside zor gerçekden ama bi değerlerinize baktırın isterseniz
(8,231 puan) tarafından
Baktırdım canım ya kaç kere hem de her şey normal ama yağ oranı vücutta çok az diyor tüm doktorlar ve bunu çok iyi karşılıyorlar
(92 puan) tarafından
Kilo almaya çalışmak nasıl birşey bilmiyorm ama araştırmak lszm mutlaka yöntemi vardır
0 oy
(852 puan) tarafından
Güzel zayıflatiyor ve ödem attırıyor
(92 puan) tarafından
Öylee ama doğma büyümeyim burayı memleket ettim maraşlıyım aslında
(852 puan) tarafından
Benim annemde Maraşlı neresinden Maraş'ın
(92 puan) tarafından
Şahinkaya kasabasından sizin anneniz neresinden
(852 puan) tarafından
Siz merkezlisiniz. annem Afsinli
(92 puan) tarafından
Afşin elbistan falan oraları bilmiyorum . Merkez tekir göksun andırın ılıca bertiz buraları biliyorum
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Denedim cnm ama bi kac gun icince bıraktım  hastalandim ben tansiyonum dustu çarpıntım  oldu ondan mi baska biseyden mi oldu bilmiyorum ama bayagi kotu oldum  biraktim bu yüzden 
(92 puan) tarafından
Limonun tansiyon düşürme etkisi var olabilir evet rahatsızlananları duydum bendee
(1,737 puan) tarafından
Aynen cnm devam edemedim bende
0 oy
(54,507 puan) tarafından
Yeşilcaya süt tarçın ve zerdecalla biri paylasmisti denedim bende bir iki kilo gitti senin tarif tam olarak nasıl
(54,507 puan) tarafından
normal yemek yiyosun demi. benim dediğimde ben yedim ama cok degil tikiyo zaten. hergun maden suyu iciyorum bunuda denerim
(54,507 puan) tarafından
bide hepsini gun icinde araliklarla mi iciyosun
(92 puan) tarafından
Evety hamur işi yağlı yiyeceklerden uzak kalarak tabi gün  içinde daha iyi oluer
(54,507 puan) tarafından
sen kac gundur yapiyosun zaten hepsi bi kerede icilmezki☺️
(92 puan) tarafından
5 gün oldu pazar günğ tartılıcam işte en son gramaj olarak vermiştim
0 oy
(308 puan) tarafından
Vallahi biraz zor oluyordu ama ben sabah sadece çorba akşamda salata yiyerek ayda 7 kilo verdim :D e tabi sabah ve akşam da yarım saat 1 saat olmak üzere yürüdüm yürüyüşleri aç karnına yapmak önemli 
(92 puan) tarafından
Yaaa ne güzelll ams bnm yürüme şansım yok 2 çocukla
(308 puan) tarafından
O yürümekten daha güzel :D 2 cocukla uğraşmak bence 2 saat yürümeye bedel :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 826 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 833 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 684 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 567 göst.
11 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Askercocugum (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,593 cevap

349,485 kullanıcı

...