0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (915 puan) tarafından
Ben çok zor baş ediyorum nasıl idare ediyorsunuz benim oğlum henüz kendini ifade edicek kadar konuşmuyorda hep ağlıyor uyku yemek düzeni kalmdi sizlerin nasıl geçiyor

9 Cevaplar

+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Bazen sabır çekiyorm

Bazen ess geçiyorum

Bazen kendi hâline bırakıyorum

Bazen ise cinnet halindeyimm ama elden bişey gelmiyor mecburen dönemin geçmesi için dua ediyorum  :)

(4,757 puan) tarafından
Al benden de o kadar benim kızım da öyle kuzum
(915 puan) tarafından
Aynıyız canım heralde tüm ebeveynler bu şekilde ☺️ umarım çok sürmez
(4,757 puan) tarafından
İnşallah canım amin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benimki 4,5 yaşında ne sendrommus geçmek bilmedi hala biseylerin sendromunu yaşıyor ama ne çözemedim :d
(713 puan) tarafından
Dun kaynanama gıttım eltımın kzı ile birbirini yediler nasıl yemek yedim kacttıgımı bılmıyorum ne otturdugumu bildim ne kalktgımı eltim cay koydum hıc beklemedim cıktım ogluma dur demekten bir hal oldum en son careyı evime gelerek yaptıö
tarafından
Aynısını Çoğu zaman ben yaşıyorum dur yapma etme demekten vallaha deliricem az kaldı
(915 puan) tarafından
Korkutma bni biz daha yeni basliyoruz desene☺️
tarafından
Ya bacım korkutma değil de gerçekten dur Betül yapma Betül etme Betül gel Betül otur Betül demekten annemlerle muhabbet bile edemiyorum çoğu zaman :D
(915 puan) tarafından
Malesef öyleyiz yaa büyüdükçe artıyor dertler
+1 oy
tarafından
Sççam sendromuna sendrom falan değil bu bildiğin yaramazın kralı. Bu sıra dışarı çıkarınca bile bğyğk küçük herkese vuruyor bağırıyor top oynamalarına izin vermiyor oynayanların üstüne atlıyor bir saniye sabit durmuyor istediği olmayınca kafasını yere vurup böğüre böğüre ağlıyor sonra midesini bulandırıp kusuyor her yere uyku düzeni zaten hiç olmadı 9 da da yatsa 1 de de yatsa sabah en geç 5.30 da ayakta uyurken de sürekli hararet halinde sebepsiz yere bütün gün evde çıldırmış leopar gibi patır kütür koşuyor alt komşu benim üö çocuğum var sanıyormuş koşma seslerinden sen düşün. Rabbim van sağlığı versin bebeklerimize ama doktoru aradım 2 hafta önce hiperaktivite belşrtileri var 2 bucuk yaşı geçince getir dedi 
(915 puan) tarafından
Haha çok hoş anlatmışsın ne yapalım canım ya gecicek inşallah bu günlerde sağlıklı olsunlarda
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Fazlasıyla yaşıyoruz uykuda yemekte sorun yok suanlik ama ağlama krizleri çoğu zaman hiç biseyden memnun değil kendini yerlere atmalar daha birsuru şey sabrediyorum sadece
(915 puan) tarafından
Sebepsiz yere ağlamalar ve dikkatini dağıtmak mümkün değil taktı mi takio bnimkide☺️
0 oy
(852 puan) tarafından
Bizimde oyle fazla knusamiyo eve misafir istemiyo kndisi gitmek istemiyo park sever ordada bir saniye durmaz bebek arabasina bnmek istemiyo elimi birak yuruyim diyo eline ne gecse firlatir sinirli durum bu sabirla gecmesini bekliyorum 
(915 puan) tarafından
Yeniliklere açık değil bnimkide küçük çocuklara akranlarına karşı hep
0 oy
(385 puan) tarafından
Yaşamayan var mı onu soralım bence ya 
(915 puan) tarafından
Haha dimi haklsin ☺️
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Benm kız da herkese nispet yapıyor baba bnm anne benm diye parka felan gitsek ordaki çocukları kaldırıp kendi biniyor beraber oynayın diyince öyle oynuyorlar 
(915 puan) tarafından
Seninkide fenaymis☺️
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla ne kadar atak sendrom varsa hepsine girdik çok şükür valla çözümü yok ağlamaya basladimi kendi haline birakcsn biz evden yeni yeni çıkmaya başladık pandemide var zaten evden çıkmadık bağırdı bağırdı durdu zor oluyo ama napcan
(915 puan) tarafından
Yapcak yok canım sabır cekicez
(4,589 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Aynı seninki gibi benimki de bı çözüm bulursan bana da yaz ya nolur
(915 puan) tarafından
Onca insan bulamamış biz bulursak iyi yazarım tabi canım ☺️
(1,628 puan) tarafından
Çok hırçın ya benm ki gorumcemin oğlu öyle degl ama sakin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 242 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
15 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ozge26 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu

410,894 soru

12,365,024 cevap

41,922 kullanıcı

Kategoriler

...