Ay kızlar çok güldüm hoşuma da gitti  geçen gün kaynanam aradı  eşimi  yemek yapamıyorum  dizlerim ağırlıyor aç kalıyorum diye ağladı   neymiş ev sahibi yemek indiriyor Muş ta hanım yiyormuş  inanmadım   çünkü ev sahibi köye cenazeye gitti annemide  çağırdılar  arabada yer var sende gel diye ama fındık var diye annem gitmedi  ertesi gün de bu konuşma oldu eşime dedim Sadece gözlerimin içine baktı  az önce  aradı eşim benden özür diledi  meğer bana gönül koymuş ama  belli etmemiş  KAYNANAM BUGÜN 6 Cİ GUN FINDIK YOMİYESİNE GİDİYORMUŞ   YİNE ACİTASYON YAPARAK BURAYA KAPAK ATMAYA ÇALIŞTI  

Eşimin korktuğu  doktor  kalp yetmezliği başlamış dedi ister istemez   korkuyor annesine birşey olmasından ama böyle yaptıkça da  kendinden nefret ettiriyor    bakıcı tutmayı bile düşündük biz çünkü biz bir arada yapamıyoruz  2 saat kavgaya dönüyor  

NEDEN BÖYLE YAPIYOR   ARTIK BEN BUNU ÇÖZMEK İSTİYORUM  ve akşama eşimle artık bunu çözelim demeye niyetim var   

Bana gelse dâhi  çocuk odasında kocaman yatak odası çift kişilik yatak var inatla bana koltuk açtırıyor