Benim bir sevgilim vardi.Biz bununla bulusuyoruz ama nasil yurek yediysem mahallede bulusuyoruz yanimizda da arkadasimiz var .3 umuz geziyoruz oyle jsjsjsjs Tam biz gülüsürken yanimizdan bir ses yükseldi ." Gençler napiyorsunuz" jsjsjs babam motorla bizi takip etmis. FBİ ajani mubarek ejeheh( yuz ifadesi cok ciddi bu arada ) Allahim elim ayagima dolasti ne yapcagimi bilmiyorum jsjsjs o sirada cocuk "napiyim simdi kosayim mi "diye arkadasima soruyor. Allahim soguk ter bosaniyor sirtimdan .her seyi duyuyorum ama tepkisizim .ejjssh Sonra arkadasim cocuga:" kos dolmusa bin "dedi. Cocuk depar atti korkudan Biz de motora bindik hepimiz eve gittik , arkadasim da bizimle geliyor ne alakaysa, korkudan Oturduk evin bahce duvarina .Babam bizimle konustu da konustu ahhh canim babamm❤️ Bu da böyle bir anı işte yazasim geldi eheehh
Altında motor olan adamdan koşarak kaçabileceğini düşünmesi de hakikaten ergenlikten
Ben üni.deyken şehir şehir geziyordum gizli olarak, birinde anneme haber gitmişti ama yakalandım. Koskoca İstanbul'da, daha otobüsten inerken beni tanıyan birine yakalanma ihtimali ne kadar düşüktür dimi değilmiş işte, onca kalabalık içinde beni tanıyacakları tutmuş
yorumlarınızı okumaya geldim bacılar
Dedektif gibi babam vardı belinde silahı duvarda tüfeği varken sevgili işine girip kendimi riske atmadım
Geceleri annemin telinden sevgilimle konuşurken yakalanmak çok korkunçtu o an sjsjsj
Telefonu alıp gitti o anda çocuk mesaj attı annen mi geldi diye ulan gerizekalı demekki annem gelmiş ne die yazıyorsun jsjsjsjsjsj
Bı tane daha anlatayım
Eşimin asker yemin töreni vardı o zamanlar sevgiliz ben balikerisdeyim o İzmir'de görev yapiyodu illa sende gel sende gor diye çok ısrar etti gelemem uzak derken annemlerle gelirsin dedi ciddi bi ilişkimiz olduğu için bunu anneme söyledim tamam git madem dedi biz 5 kardeşiz ablalarda biraz bilmiş laf olur söz olur ortada söz nişan yok diyip bı suru tatava yapicaklardi ( ki suanki aklımda mantıklı) annemle anlaştık onlara soylemicez gece kayınvalide gorumceler bindik otobüse gittik yemin törenini yaptık geziyoruz hep birlikte alışveriş merkezine girdik o ara benim çok bilmiş görümcem benim gizli gizli geldiğimi bildiği halde facebokkta fotoğraf paylaşmış benide etiketlemis 10 dkika geçmeden ablalar tek tek ariyo sen nerdesin neden gittin birisi duysa ne dicez filan ben hala yok evdeyim balkondayim diyorum benim etiketten haberim yok o ara tabi yalan çıktı meydana hepsi dediler kapak gibi etiket var mecbur kabul ettim sonra annemede laf demesinler o zaman diye ondanda gizli gitmişim gibi yapmıştık
Sen de az degilmissin serifeee dndmdmdmdm hahahaua asiri guldummmmm hayir neden mahalle hakkaten yurek yemissin dmdmdmdmdm
Hemen anlatim 747473 animdan birini.. benim ergenligim biraz fena gecti, rahmetli anam allah sana senden beter cocuk versin derdi ah anacim
Simdiii universitedeyiz,kocaman kizli erkekli bi ark grubumuz var, bizim de kullanmadigimiz bi evimiz var ama normal dayali doseli ev, ve bu evin anahtarini kim caktirmadan cogalttirdi tahmin edin : Ben dndkdkdkfldldl
Bi gun yaklasik 10-15 kisilik bir koloni okulu kirip bizim eve gittik, ev insan yigini, o gunun ertesi gunu de bizimkiler o eve gelecek esya vs almaya, hani ne cesaret 1 gun once gidiyosun di mi ev E-5 kenari onu acik ve 7.katta yani pofur pofur esiyodu, evde bi arbede cikti mutfak cami kirildi. Aha dedim zeynep simdi ayvayi yedin kizim bu cam nolcak nasil degiscek dusunurken aha dedim cami degistirmiyoruz, evin butun camlarini actim ciktim evden. Goya cereyan (boyle mi yaziliyodu emin degilim gnfmf) yapti susu vericem. Hakkaten verdim de bizimkiler eve bi girdi camlari kim acik birakti kavgasi yaptilar 1 saat hala daha bilmezler olayin aslini hahahahahahaha ah genclik daha boyle 647484 ani var bende
Dur hemen bi animi daha anlatim gaza geldim mdmddmdmd
Ortaokuldayim, orta 2 ya da 3 falan, o zamanlar bir kankam war adi melis, organize olduk ilk defa okulu ekicez, neyse okulu ektik peki nereye gittik, bakirkoy de avm vardi yeni acilmisti adi carousel, oraya en alttaki migrostan magnum ve cola almistik hahahahha birinci katinda atli karinca vardi oturmusuz onun karsisina cola icip dondurma yiyoruz neyse sonra ciktik sahile indik yuruduk falan cikis saati geldi eve gittik.
Eve gitmemle annemin ustume atlamasi bir oldu mudur ikimizi birden gormeyince ailelerimizi aramis, ayni gun carousel in onunde teror eylemi olmustu bomba patlamisti, biz ortada yokuz, bomba patlamis ailelerimizin akli cikmis tabi cocukluk iste... O kadar korkmuslar ki... Bu da boyle bir animdir iste
413,050 soru
12,435,792 cevap
45,799 kullanıcı