0 oy
255 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10,462 puan) tarafından
13 haftaligim bir kaç gündür deli gibi canım acı istiyo yiyorum yedikçe yiyesim geliyo eşimde oğlumuz olacak yine herhalde diyo bende alakası yok diyorum anası öyle diyomus.. acının bebeğe zarari olur mu

8 Cevaplar

0 oy
(2,979 puan) tarafından
Alakası yok ben kızımda canım sürekli tatlı istiyordu kızım oldu 
(10,462 puan) tarafından
İlk çocuğumda hem tatlı hem acı istiyodu canım şimdi ağzıma tatlı bişey suremiyorum midem bulanıyor
-Reklam-
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ne olacak canm valla ben cin biberleri avuc avuc yiyorum doktor da mide sorunun yoksa sorun yok dedi
(10,462 puan) tarafından
Çiğ köfte yiyom basiyom isotu.. az önce acuka nin üzerine pul biber karabiber koyup yedim.. eşim gülüyo mideni delicen Sabah sabah diye utanmasam pulbibere isota parmak batırıp yicem
(2,182 puan) tarafından
Ahahahah canim ya valla bende oyleyim acisiz yiyemem ki iki kat aci koyuyorum artk
0 oy
tarafından
Bende öyleydim canım, normalde ağzıma sürmem acı ve ekşi , deli gibi acı ve ekşi aşerdim biberler yedim turşu suları içtim oğlum oldu. Mide yanması dışında bir sorun da olmadı 
(10,462 puan) tarafından
Mide yanması belli bir aydan sonra basliyo bende şuan sadece bulantı var
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Canm bende once acı sonra eksi aserdim ve hala öyle devam ediyor oğlum olacak ama kesinlikle cinsiyetle ilgili diyemem hic belli olmuyor böyle seyler.
0 oy
tarafından
Ben acı tatlı herşey aşerdim ekşi oğlana hwmilryim 
(10,462 puan) tarafından
İlk oğlumda bende oyleydim saçma karışık şeyler yiyodum turşunun yanında cikolata falan ama bunda sadece acı istiyo canım.
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Çok aşırıya kaçma canım da birşey olmaz birde bana da ye tatlıyı doğru hakkıyı ye acıyı doğru ayşeyi diyorlardı ve bunun aşermeyle bir ilgisi yok bende ilkinde tatlı yiyemiyordum ikinci de yedim ikiSide kız :) 
(10,462 puan) tarafından
Bir oğlum var bu kız olsun istiyorum tâbi Allah'ın takdiri en hayırlısıni o bilir o verir
(6,938 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım
0 oy
tarafından
Yok can onla alakası yok tabi zararı olmaz ama miden yanar biraz eksir. Bende çok yedim:) 
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Kızıma hamile iken sürekli çiğ köfte yedim( etsiz)

Kızım hastaneden eve geldigimiz gece başladı ağlamaya acayip gazlı bı bebekti gebelikte acı yemek bebekte gaz yapıyor diye bi yerde okumuştum sonundan
(10,462 puan) tarafından
Ayy oğlumda gazdan çok çektim... Şuan acıyla ilişkimi bitiriyorum Gazlı bebek çok zor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 545 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yelizffc (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 436 göst.
4 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 139 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 603 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (200 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,359 cevap

42,605 kullanıcı

Kategoriler

...