0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
Kadınların günlük sıkıntılarının en büyüklerinden birinin akşama ne pişirsem sorusunun olduğunu düşünüyorum öyle bir dert ki bugüne yapacak yemek bulsak yarın ne yapalım diye düşünmeye devam ediyoruz:D Bu arada akşama ne pişirsem? :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla ben tarhana çorbası tavuklu bulgur pilavı yaptım  sen de yap :D

tarafından
Yoğurt çorbası sehriye çorbası ya da mercimek yap domates çorbası da tam mevsimi
tarafından
Yanına bir patatesli sulu yemek yap tamamdır
(850 puan) tarafından
En iyisi patlıcan Tava yapım bugün de pilavı da ısıtırim
tarafından
Oda olabilir şimdiden afiyet olsun
(850 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kahvaltılık yap :) 
(850 puan) tarafından
Benim herif pek kahvaltılık sevmiyor kuzum
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben kızıma göre takiliyorum genelde o yüzden un çorbası ile makarna yapmistim yoğurt falan öğlen kızıma akşamda onlar yenir yarına Allah kerim
0 oy
tarafından
Türlü ve pilav yap canim
(850 puan) tarafından
Kuzum oylee bir eşim var ki o yüzden zorlanıyorum herşeyi yemiyor
tarafından
O çok zor işte canim babamda oyle benim bilirim
(850 puan) tarafından
Ben anneme 23 sene çektirdim Allahta bana böyle bı eş nasip etti etme bulma dünyası :D
tarafından
Ah canım kesinlikle öyle:)
0 oy
(45,018 puan) tarafından

Ben kaynanamdayim bugün çok rahatim:D

(850 puan) tarafından
Benim de gidesim vardı da annem babam kardeşim Corona oldu temaslıym kimsenin günahına girmemek için bir hafta biyerlere cikmiyim dedim
0 oy
tarafından
Sebze dolması koydum kızimda mercimek çorbası istedi onuda yapıcam yanına salata tamamdir
0 oy
(157 puan) tarafından
Tavuk sote yanınada makarna haşla . salata karpuz yoğurtevde hangisi varsa hoop  tamamdır 
0 oy
(337 puan) tarafından
Vala canım benim dünden biber dolmam Var di bide yoğurtlu makarna yanına da bugün patatesleri kizartmalik doğradım kekik pul biber tereyağ sıvıyağ tuz avcarladim firina verecem kızartmadan daha hafif daha güzel oluyor. Sende patatesi yapıp yanına babahanuç yoğurtlu sarımsaklı yapabilirsin 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
2 günlük yapıyorum rahat ediyorum dünden tavuk haşlama ve pilav var yarın yapcam yeni yemek:D 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 559 göst.
26 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 694 göst.
28 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 324 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
3 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Delice zeytin (116 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,838 soru

23,597,894 cevap

305,855 kullanıcı

...