Kızlar 42 günlük bebeğim var normalde karni ac olması dışında hic ağlamaz çok sessiz ve sakindir pazar günü halamlar gelmişti bebeğimi görmeye annem saolsun bebeği öveyim yok şöyle yok boyle derken bu bebek hic ağlamaz öyle mızmız değil falan diye çok söyledi baya muhabbeti geçti bunun sonra ne olduysa pazartesi gününden sonra bebeğim bir mızmız oldu ki kucaktan inmek bilmiyor gündüzleri uyumuyor onu uyutayim derken bi de sallamaya alistiridim kucağımdan da inmiyor zaten indiği an ağlamaya başlıyor kaç gündür bi ev isi bile yapamaz oldum acaba bebeğime nazar mi degdi ne yapmam lazim bildiğiniz dua falan yok mu yaa
Olabilir canim ama bebegini okumak icin nazar degmesini bekleme. Benim oglum 11 aylik bugune kadar okumadan asla uyutmamisimdir. Ayetel kürsi, 3 ihlas,felak,nas, fatiha sureleri.
nazara inanirim canm . benimkinede cok deger kalem suresinin sur iki ayetini okurdu annem internetten bakabilirsin . benim bebegimin gozu mavi bir kadin oy bu nasil goz diye diye bir oldu iki saat sonra gozu sisti bebegimin
1,492,549 soru
24,387,481 cevap
349,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın