0 oy
1,022 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba öncelikle,

Bu bnm ıkıncı gebeliğim ilk gebeliğim riskliydi bebek gelişmemiştı kac tane doktora gıttıysek hep başka yere sevk ettı en sonunda dıyarbakırda özel bir hastane kabul ettı ve gıttık  o kadar güzel gectı kı sezeryanm anlatamm gülerek girdim gülerek te cıktım cok memnun kaldım..  Tabı eger riskli olmasaydı kaynanam paraya kıyıpta özelde sezeryan olmama izin vermezdi hayatta Eşimde annesı ne derse o olsun dıyo neyse şimdi bu gebeliğimde bi sorun yok cok şükür kaynanam devlette yapacaz dıyo ama bn korkuyorum ne yalan söyleyeyim sondayı canlı canlı takılıyormuş lazerle yapmıyorlarmş dikişliymş guzel davranmıyorlarmş cok korkak biriyim  eşime özelde yapalım bunuda dıyorm sen para harcamaya bayılıyon dıyo nasıl ikna ederim eşimi sizce hadı onu ikna ettim annesıne ne dıyecm kadın cins biri sankı para onun cebinden cıkck.

Aranızda devlette sezeryan olan varmı canınız cok yandı mı..? 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben devlette sezeryan oldum memnunum şükür küçük bir kestiğim var yapıştırma dıştan dikiş yok sonda hiç canını yakmıyor emin ol beni hiç uyuşturmadan taktılar çıkardılar
tarafından
Dikiş yokmu dışta 10 gun sonra gel dikişleri cıkarcax demedıler mı
tarafından
Yok içte var dışı yapıştırma
tarafından
İşte bnm özelde de oyle yapmışlardı cnm.. Bzm bolgede kı devlet hastanesnde oyle yspmıyprlar 10 gun sonra gel dikişleri cıkarcax dıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlete gidiyorum ben kontrollere bende devletten çok korkuyorum ama esiminikna edemiyorum bende özelde yapmak için. Çocuğu doğuracak olan biziz nasılsa onların tuzu kuru
tarafından
İnşallah sende bnde ikna ederız onları. Anlayışsz insanlar
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Ufff Allah'ım ya :blink:

Kimse ye sonda takılırken narkoz verilmiyor takıyor bitti gittii 

Lazerle dikiş diye birşey yok estetik dikiş var zaten her doktor öyle yapıyor istersen özellikle doğuma girene doktora sor 

Kim sana ne hakla.guzel davranmasin senin eşin vs yaninda zaten 

Abartiyorsun bosyere büyütüyor sun

tarafından
Narkoz verdıler demedım zaten belden anestezi yapıldı ondan sonra bnm sonda takıldı yaşadıgımı anlstıyorum size başkssndan duyduğumu deıl.. Bide özelde kı lazerle mı estetikle mı yapıyorlar bılmıyorum sezeryandan sonra dikişlerini acmaya gıtmıyorsun kendıliğinden eriyo ama dewlettekı oyke deılmş 10 15 sonra o dikişleri acmsya gıdıyormşsun bn ondan bahsedıyorm
(1,896 puan) tarafından
Ha önce takmis ha sonra bı bir problem dahi değil
Ayrıca devlet de eriyen dikiş kullanan doktor var bunun ne önemi var on gün sonra gittiğinde bir ip alıyorlar içinden okadar
tarafından
Sizin cesaretinix war anladığım kadarıyla bnm yok maalesef en ufak bir şeyden korkan biriyim
(1,896 puan) tarafından
Korkuyom diyip durma korku iceren hicbirseyden söz etmiyorsun
Ayrıca crsaret le de en ufak alakalı bir konu yok
Bı idrar sondası bu hayatta insanın başına çok şey geliyor güçlü ol biraz
tarafından
Haklısn tabıkı insanın başına neler gelıyo bı sonda nekı
0 oy
tarafından

Allah rizasi icin bu adamlar evlenmesin ya. Anasinin eteginden kopamayan adamlar evlenmesin arkadas. Cocuk sizin yuva sizin kaynanan ne alaka? Kafa dagitayim diye giriyorum uc post okuyup sisip cikiyorum.

Bacim, sana verecek tavsiyem maalesef ki yok. Olay esinde bitiyor, o da belli ki daha gelisimini tamamlayamamis birey olamamis anasinin eteginden cikamamis. Esinin buyumesi gerek.
tarafından
Walahı post actıktan sonra tam gaza geldim bn fark ettim ki kendımı cok ezdırıyorım bu kaynanaya kocaya karşı kıyamet de koparsalar bn özele gudecem kesın kararımı verdim burdskılerden Allah razı olsun inşallah tam destek oldular bana
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kocana bi çocuk daha vereceksin

Parası varsa özelde yaptırsın tabii

Ama korkma canım acı heryerde aynı acı

İki cilve yap bacım kadınlığını kullan
tarafından
Maddi durumumuz cok iiyi sayılmaz ama sağlık bu bir kere sezeryan oluyorsun hergun olmuyorsunkı.. Bıde bacım wala bnm öküz kocama cilve falan işlemıyo dun gece az cilve yapayım dedım sonra konuyu acarım dedım baktım dıyo bişe isteyecksın bellı uyuyalım yarın soylersın gece gece moralimi bozma dedı:))
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben ozel istemedigim halde eşim  ozel hastane diyo devlete yaptirmam dgru düzgün  bakamıyorlar  diyo bende  acikcasi paraya kiyamiyom bebege bisi aliriz diyom   esimde yok para senden onemli  degil dio bakalim  2ay 18gun var doğuma 
tarafından
Bnm 1 ay kaldı sitres başladı şimdiden.. Eşime kalsa en ıyı yerde yapar annesı bırakmıyo
(72 puan) tarafından
Annesini dinlemiyecek bizimkilerde oyle esim ne yapsa  eve yada bana paran cok mu bize niye vermion dio
tarafından
Mecbur sanıyorlar işte
(72 puan) tarafından
Sen esini ikna et cnm eşin  alip oraya götürdükten  snra hc bisi dyemez benm kayanada ozele gitmeme karsi ama esim kimse bizim  eve karisamaz diyo dun hastalandim dr hemen cagrdi nstye faln baktirdi devlete kalsa bekletirdi hem 27 hemde 28nsty bagladilar  bebek onde gidio asaya inmis dedi korse yazdi gebe icn olandan  esim den cikiyo para bize faydalari yok zararlari cok esim telefon aldi telim bozukk diye onu bile laf edeler ona okadar  niye verdin dye
tarafından
İşte bzmkılerde herseye karışıyo 33 haftalık oldum toplam da bır kere özele gıttım kontrole hem dewlette gidiyordum sırf para gıtmesn en azından sezeryanımı özelde yapabıleyım dıye... Ama boş dedıgın gıbu eşimin aldıgı telefon yüzünden kavga cıktı gecen cok pahalı almş dıye sıze ne ya gına geldi
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Sende bir akşam sancin varmış gibi acile git içeri zaten almıyorlar doktor risk var dedi de kontrol edilmen lazım devamlı de kanamam oldu de kaynanan da mecbur okeyler 
tarafından
Kız oyle mı yapsam son care:)) insanı nasıl Cıkmaza sokuyorlar ya
(1,153 puan) tarafından
Önemli olan senin nasıl hissettiğin sen doğuracaksın sen bakacaksın senin seçmen lazım ama işte bazı erkekler var ana kuzusu oluyor ölene kadar benimde oğlum var ama istemem böyle bir şey banane karısıyla karar versin onların hayatı der geçerim çünkü böyle gördüm yetiştim... annesine saygısızlık yapsın dinlemesin demiyorum ama bu senin karar vermen gereken bir konu sen dedigimi yap bence
tarafından
Kız wlaa keşke herkes bzm gıbı düşünse bnm kaynanam bıraksak afedersın donumuza kadar karışacak. Boyle insanlardan nefret ediyorum dedıgın gıbı aılemde boyle gormediğim için bana cok tuhaf gelıyo
(1,153 puan) tarafından
Benimki de öyleydi biz beraber yasiyorduk birde çay bardağı yüzünden kavga ettik dövüştük tüm sulalenin içinde kayınpederime dedim karının kızının yularını tut ben bir aya çıkıyorum bu evden diye kocama da dedim ister gel ister kal umrumda bile değil diye 1 ay sonunda herkes çıkamaz gözüyle bakarken çıktım. kapımı ayirdim konuşmadık bir süre rahattım sonra zaman geçti torunu oldu yine kavga dövüş bu sefer ailemi soktum devreye bu ikinci hamileliğim yine kavga ettik nisandan beri konuşmuyoruz çok rahatım bir gün anneme gittim daha ilk çocuğum doğmadan odama girip dolabımdaki kıyafetleri bile sözde toplamış zaten toplu olan şeyi maksat ne karıştırmak koltukların yeri mutfak düzenim benim annem evime toplasan 4 kere gelmiştir mutfağa bile girmez düzeni vardır belki bulaştığı kalmıştır utanır diye.. şimdi bosancam diyormuş eşimde bize gel diyor eşime dedim sakince gelirlerse ben anneme gidiyorum çocukla diğerini de orda dogururum ya boşanırız ya onlar gider dedim anami atamam diyor karar onun.. ki ilk doğumda ben ne rezillik çektim onun yüzünden lohusa takımı alcam ne gerek var ben sana aldım dedi gidip almış çocuk pijamasi ben lohusayim anneme yollamadı kocam benim anam bakar dedi iki gün kaldım orda bana yemek yap ev supur dedi bende orda yapana kadar kendi evimde yaparım dedim dikişli dikişli evime geldim. Bu doğumumda yanıma sokmam.
tarafından
Sqna yemın ederim bıan kendımı okudum cunku hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bnde ilk cocugumda onlarla yaşıyordum sezeryanımım ıkıncı gunu bnden iş yemek bekledıker bı lokma yemek yapmadılar sezeryanlı insan hersyı yıyemıyo bılıyorsndr.. Bz ne yersek sende onu ye dedıler.. Onlar yer sofrasnda yemk yerlerdi bn ameliyatlı halimle otıramıyordum bana canın ne kadar tatlı gel bzle yerde ye dedıler daha neler neler dedıgın gıbı bu sezeryanmda hıc birini istemem yanımda annem ablam gelır bana gül gibi bakar.. Bana merhamet etmeyene bnde etmem bundan sonra
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ben devlette sezaryen oldum harika geçti gittim gün verdi o gün gittim sontayi canlı takıyorlar doğru ama bir acısı yok ki onun gözünde büyütüp kendini korkutma. İlk doğumun olsa normal olsa falan tamam korkta sezaryen de korkacak bir şey yok ki
tarafından
Cnm kimisi de cok acıyo dıyo wala bnde ne yapacağımı şaşırdım.. Sizin şansınıza hastane ıyı cıkmş cnm bzm bolgedekı oyle deıl
(14,154 puan) tarafından
Hastane öyle olabilir canım birsey diyemem ama sonta acıtıyor diyene inanmam gerçekten çatı muayenesi içinde aynı abartilari duydum bu ikisi gereksiz abartılıyor
tarafından
Haklısındr cnm

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,400 göst.
9 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.

413,152 soru

12,438,622 cevap