0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (771 puan) tarafından

31+4 oldum erken degil dimi ? Eşimde gülüp duruyor daha erken diye.ama bakiyorum millet 30 iken basliyor genel olarak . Ben gec bile kaldim gibi. Cantam falan hic hazir degil.e bebege gittik bugun aldık ufak tefek seyler aldirdim yine ama hepsini aldirmadim kalbine inmesin adamin :woot: gerisininide bidakina dusunuyorum

21 Cevaplar

0 oy
(714 puan) tarafından
Ben 35te yaptım hepsini 
(771 puan) tarafından
Baya beklemissin sen  masallah
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bende 32 de başlamıştım canim 30 dan sonra baslaya bilirsin :)
(771 puan) tarafından
Aynen canim benimkide guluyor iste anlaamıyor sanki ben cok abartiyormusum gibi :D
(3,679 puan) tarafından
Yok kız sonra hiç yapamıyorsun benim çok rahat geçmişti hamileliğim ta ki 35 den sonra sürekli uyuyordum kafamı kaldiramiyordum 39 da doğdu :D
(771 puan) tarafından
Valla ben simdiden uyukluyom hocnisey yapasim gelmiyor daha fazla ertelemeden halletmek en iyisi olcak :D
(3,679 puan) tarafından
Aynen valla yap yap yoksa daha kolun kalkmaz hazır olsun bu bebekler sürpriz yapabiliyor :D benimki normalde adet tarihine göre 36 haftalikti udrasyona. Göre 39 önden gidiyordu :D
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Gayet doğru düşünüyorsun canim tam zmaani 

.ne olacağı belli olmaz. Çantan hazır olsun tabiki. Dhaa faa da agirlasmadan yap işlerini. Sağlıkla kavuşun inşaallah
(771 puan) tarafından
Aynen canim esim illa 40 haftaya gore hesapliyor belki 37 de olcak. Ablamin sancilari 33 34 de başlamıştı mesela
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Bende 31 haftalıkken yıkadım dünde utuledim şuan 33 haftalığım
(771 puan) tarafından
Bakalim bende yarin utulerim heralde. Bi kurusunlarda
(3,100 puan) tarafından
Ben daha dün utuleyebildim ya hiç halim yok şu sıra dünde zar zor utuledim zaten sıcaklarda ütü hiç cekilmiyor
(771 puan) tarafından
Aksama birakirim bende büyük ihtimal sabah hic cekilmez:(
(3,100 puan) tarafından
Bende akşam utuledim valla ama ona rağmen ter içinde kaldım kızım bı yandan durmadı tam mahvoldum
(771 puan) tarafından
Benim ilk canim ondan biraz daha rahat olurum senin cocukla zor olmustur tabi
0 oy
(4,690 puan) tarafından

Yok ya bence erken değil ağırlaşırsın sonra. Ben her yeni aldığımda yıkıyordum hep :D 

(771 puan) tarafından
Aynen canim bende aynini dedim sanki o zaman nasil yapcaksam o halde.suan bile zor hareket ediyorum
(4,690 puan) tarafından
Hazırlıklı olmak en iyisi. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
0 oy
tarafından
Erken dogum riskim vardı 30 haftalıkken herşey hazırdı.  Kac kez arabaya indi geri eve cıktı o valiz ;))
(771 puan) tarafından
Evet bide o sıkıntı var canim
0 oy
tarafından
Ben 30 haftalikken yikamistm 36 da cantami hazir etmistm sonuc 40 da dogum yaptm hic belli olmaz canm erken de gelebilir gec de sen hazirlikli ol her zaman :)
(771 puan) tarafından
Aynen canim hazir dursun ne zarari olcak sanki
0 oy
tarafından

Ayy bende 31 haftalıkken yıkamıştım sağlıkla gelsin inşallah ☺️

(771 puan) tarafından
Sagol canim amin
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ilerleyen haftalarda kendin zorlana bilirsin canim iyi ettin ne kokuyordur şimdi ya sağlıkla gelsin inşallah 
0 oy
(999 puan) tarafından
Sen hazırla canım ..ne olacağı belli olmuyor ben herseyini aldım ama yikamadim tutlemedim çantaya koymadim.. tam 33, haftalık olunca kontrole gittim ve gelişim geriliği nedeni ile acil yatış verdiler ve iki gün önce acil sezeryan oldum.. ve hiç hazırlığım yoktu.. Allah'tan kuvezde kaldı 15 gün ve ben hastaneden çıkınca dört büklüm yaptım hepsini bebek taburcu olana kadar...
(771 puan) tarafından
Gecmis olsun canim haklisin belli olmuyor bu isler bazen surpriz erken oluyor ne olur ne olmaz hazir dursun
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bence hazırlayın biran önce . 35 TE bir anda erken doğum yaptım Allah'tan herşey hazırdı valizimi eve gidip eşim aldı geldi çok rahat ettim.
(771 puan) tarafından
Aynen canim hazir olsa iyi olcak belli olmuyor
(1,466 puan) tarafından
Kesinlikle öyle biran da oluyor herşey .
0 oy
(630 puan) tarafından
Ben 34. Haftamdayım hazırlamadım daha .  
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Yok canım erken değil hem bi rahatsız olsan işlerin kalacak 
0 oy
(84 puan) tarafından
ben 23 haftalıkken hazırlamıştım herşeyini :)) kurtlandım dayanamadım .. kızım şimdi 3 aylık ♥️
0 oy
(1 puan) tarafından
Salam niye burda nə var ki mən cinsiyyətin öyrənən kimi bütün hazirliklari etdim .məncə güləcək bir şey yoxdur can
0 oy
tarafından
36  da yaptım hepsini:)
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Geç bile kslmışsın onlar güler çünkü çektiğimizi bilmezler ben çalışıyordum 32 den sonra başladım ve çok zorlandım şükür yarın çantayı yerleştiricem bitiyo ama bende bittim 37 hafta bitti
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bem 31de can sıkıntısından yaptım iyiki de yapmışım 34te kızım ansızın geliverdi. Hep diyordum ki 35-36da yıkarım ama evdeki hesap, çarşıya uymuyor bazen. Sonuçta içerideki de plan yapıyor habersiz. Bence çok iyi bir zamanda yapmışsın
0 oy
tarafından
Aynı haftadayiz bende bugün dolap aldım kıyafetleri hazırdı yıkayıp utuliycem. Ne olacağını bilemeyiz. Bı tandigimiz 35 haftalik hiç bisey hazırlamamis tansiyondan dolayı erken doğuma gitti hiç bir şeyi yoktu poşetin içine bir iki pijama falan koydular bence öyle de hoş degil
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm 27 den sonra başlanmalı. Erken değil yani.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 191 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 465 göst.
19 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
0 oy
4 cevap 497 göst.
21 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu

410,423 soru

12,343,660 cevap

39,875 kullanıcı

Kategoriler

...