Eşimin işi ortak amcsi kuzenleri babasi felan.Neyse herkes bu yaz tatile gitti bi biz gitmedik bende çocuktan çok bunaldım kendim bakıyorum 3 4 gün kafa dinleyelim dedim tamam dedi neyse bu zmanaa kaldi limiti yüksek kartta amcssinda durur pahali birsey ne alınacaksa ondan kullanılıyor bende sabah dedim ki kartı amcandan aldin mi bugün güya rezervasyon yaptiracak aldim dedi bende cüzdanına baktim kart ne yok nerede dedim arabada dedi ben yalan söylediğini anladim kizlar eşimin bi huyu var dukkandan almaz para ne amcasından da kartı istemez doğru düzgün hep borç alır birilerinden maaşıyla öder ama esim dışında herkes dukkandan harcıyor karttan harcıyor bende kızdım sen dedim niye böylesin felan kac kere aynı şeyi yaptın dedim neden amcandan almıyorsun ne dedim o da bana kızdı guvenmiyorsan konuşma felan dedi ay çok sinir oldum her defasında aynı şey mi olur kuzenleri ne kendi parasıyla birikim yapıyorlar altin ne alırlar kucuk 20 yasinda kardeşi bile parasını biriktiriyor surekli esim hep evin ihtiyaçlarına ya da birseyelre harcar koseye atalım bizim de çocuğumuz var demiyor ya birsey diyince de bana tepki gösteriyor bu konuda dukkandan alası gelmiyor kac kere bu konudan tartıştık sabah da oyle oldu bende konusmadim sabah hiç mesaj ne de atmadım bu ortaklık işine zaten gicik oluyorm bi de eşimin bu saf hali deli ediyor