Kendi arkadaşım değildi eşimin arkadaşının eşi bı sokak otemde oturuyor arada gidip geliriz şu sıralar çalışıyor görüşmedik .biz cocufun dolabını nerdeyse 3sene önce vivenseden 1100liraya almıştık kurulumu kendimiz yaptık gsyette iyi 4kapakli 2cekmeceli neyse.gecende bana soruyor nerden aldin ne kadar diye bende dedim bakmış 1600olmus acaba kalitesi nasıl fln yaptı bana yetiyor dedim.3kaoakli Bursa'dan sipariş vermişler 2700.bide yatak baza onuda başka mağazadan siparişlemisler 2bucuk yazmış bugün bende erken çıktım eşya hazirlicam mobilyları almaya gidicez .bende göndermiyorlar dimi öyle daha pahalıya cikcak sanırım dedim yokya alırız nolcak parasına gore kaliteli şeyler aldık sonuçta dedi.bendw iyi çıkarlar inşallah dedim hep öyle yani. Geçenlerde de resimler silinmeden resimli magnetten fotoğraf cikarttrdm 500tane ama 3-5senelik fotolar iyi ki de cikarmisim flasim viruslendi. Nerden çıkardın dedi söyledim he biz onların kalitesini beğenmedik en iyisi fotografcida çıkarmak dedi bizim için ideal çıkartmaya çalışsam 700lira tuuyordu dışarda. aslında ayranı yok içmeye borç batağında ama bı böyle kaliteli pahalı modunda .eşimde öyle yapıyorsa sende yüz göz olma öyle biri değildi aslında dedi. Tuhaf oldum