Merhaba hanımlar valla evde uzanmışım canim cok sıkılıyor...biz bugün 27 haftalik olduk..biraz sohbet edelim istedim Ben hamile olduğumu bilmiyordum temizlik yapiyordum camlarımı sildim perdeleri söküp makineye attim balkonu yikadim mutfak dolaplarini sildim hepsini 1 günde yaptim ve ondan 2 gün sonra babamin evine gittim istanbula kuzenimin sünneti vardi halay bile cektim diger gün eve geldim falan derken bi baktim adet olucam gibi sancim gelip gelip gidiyor 15 saniye sanci oluyor sonra hic bisey yokmuş gibi oluyor....1 hafta öyle sürdü... düzensizdi benim adetim tarih belli olmazdi en son ne zmn olduğuma baktim 12 13 gün geçiyordu aklima hemen gebeleik geldi ama bi ihtimalde vermedim eşime söyledim ertesi gün saglik ocagina gidip test yaptim...diger gün sonucu almaya gittim.. doktor gözün aydin gebesin dediginde ne? Dedim şok oldum gözlerim doldu...sonra eve geldim... aksam eşim geldi.. bende ona saglik ocagina gidip sonucu aldığımı söyledim eee? Dedi dayanamadim yine gozlerim doldu aglaya ağlaya söyledim ciddi misin emin misin yemin et dedi eli ayağı titredi sarıldım sonra baktim onunda gozunden yaşlar akıyor ben onun oda benim gözyasimizi siliyorduk... doktor kac haftalik oldugu belli degil kadin doguma git demişti diger gün hemen eşimle gittik... 2 3 haftaliktir falan diye düşünürken 7 haftalik demişti yine şaşırmıştım hiç fark edememistim bebegimi... sonra düşük falan olursa kaynanamlar bize niye soylemediniz niye sakladiniz demesinler diye 2 anne ye soylemeye karar verdik ilk annemi aradim sonra kaynanama gittik... sonra 3 aylik olunca kaynanam akrabalara soylemisti
bende aynen 1 hafta evi dip kose temizlik yapmistim hatta adet olayim diye maydanoz suyu icmistim tam 15gun gecikmeyle ogrendim minnosumu ilk esime soyledim soylemek gibi degil de idrar testini avcuna koymustum yarim saat tepki vermemisti odun adam.. ayni gun doktora gittik 4 haftalik demisti kuzuma
2 düşüğüm oldu ilk esime sonra ailelere söylemiştik. Onlar düştü. Bu bebegimi de bi tek esim biliyor büyümeden söylemeyi düşünmüyoruz canim. Esim uyuyordu direk uyandirdim normalde uyaninca sinirli olurdu sinirlenmeden hemen hamileyim ddim napcani sasirmirsti
Ben eşimden öğrenmiştim hamile olduğumu
Kocama söyledim çift çizgi cikinca tamamen suprizz yapiyom testi ne cikck dedimhemnde dedim zaten
Ilkinde adetim 3 gun gecince test yaptim cook silikti 4 gun daha bekledim 1 hafta dolsun diye tekrar test yaptim net cikti o ara koydeydik esim disarda ugrasiyordu kapida cagirdim test yaptim ben dedim ee dedi cift cikti dedim o noluyor dedi baba oluyosun dedim gozleri dolsu sarildi gulerek aglamaya basladi. zaten k.valideyle birdik o zaman herkes duydu ayni gun icinde.
2.bebekde de yine adetim gecti ama son 3 aydir kist yuzunden duzensiz diye zaten gecikiyordu 2 3 gun. O yuzden test yapmadim bekledim 10 gun gecince test yaptim yine net cikti sonra kutu hazirladim icine testi usg resmini patik koydum esime verdim sok oldu saka sandi. Kutuyu vermeden 5 dk once esek sakasi yapmisti bana ona karsilik yapiyorum sandı oda 3 aylik olunca annelere ve cevreye soyledik.
1 hafta vardi adetime. Oncesindeki 2 ay hep hüsran olmuştu. O yuzden pek umidim yoktu bi belirtim de yoktu. Sonra idrarimi cok koyu buldum. Ovulasyon testiyle bi bakayim dedim. 2. Cizgi cikti. Kaynanam ev tasiyordu eşim ordaydi. Ona resmini attim testin kan vermem lazim dedim. Hemen gelip beni aldi tahlile gittik. 1 saat sonra cikar dediler eve gelip gebelik testini yaptim onda da cikti 2.cizgi. Esim sonucu almaya gitti bana hemen foto at dedim. Hamileymisim orda laborant eşime bi daha baktirsin kesin bisey soylenemez falan demiş. Benimki geldi morali bozuk ya olmazsa diye. Sonra ailelere hemen o hafta soyledik 2. Kan testinden sonra. Nitekim 26. Haftadayim Allaha şükür Rabbim herkesin gonlune gore versin. Saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah hepimize
Çok komikti bizim öğrenmemiz istiyorduk zaten adetim hep düzenli olur en fazla bir gün gecikir. 3gün geçti kaynanamlardan dönüyorduk eşime gebelik testi alalım dedim ciddi misin falan evet 3 gün geçti dedim. aldık eve geldik dedin sabah yapıcam çünkü cesaret edemedim sabah daha net sonuç veriyormuş falan dedim eşim yap falan dedi çok ısrar etmedi. sabah 6'da dürtükleye dürtükleye kaldırdı beni hadi işe gel şuna dedi testi eline almış sabahın daha 6sı uyuyamamış meraktan garibim hava daha karanlıktı gittim yaptım test bozuk çıktı tarihi geçmiş neyse dedim ben geri yattım saat 8 buçukta kaldırdı beni hadi kalk eczaneye gidelim diye sabahın köründe eczane aradık test aldık eczanede çalışan adam bu manyaklar sabahın köründe test almaya mı geldi demiştir kesin. beni eve bıraktı işe gitti bende bi yarım saat sonra baba oluyosun diye mesaj attım aradı hemen birileri varmış yanında gerçekten mi falan dedi evet dedim tamam dedi kapattı 1 saat sonra falan eve geldi dayanamamış kimseye söylemeyelim diye anlaştık öğlene ladar dayandı benimki annesine söylemiş hemen bir gün sonra falan hastaneye gittik daha 4 haftalıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim de adetim hamile kaldığımi öğrenmeden 3-4 ay hep düzensiz oldu kadın doğum doktorunu aradım gebeliğe engel bi şey var mı öğrenmek istiyorum diye adet olduktan sonra 2. Gunu gel bakalım dedim neyse bende çalışan bi insanım işte bi gün çok yoruldum akşamına evde yemek temizlik derken pertim çıktı ertesi gün işe tekrar gittim bi andan aklımın köşesinde hamile kalabilir miyim bende bu adet neden gecikti diue yakınmalarim var tam 12 gün gecikmisti hiç bir belirti de yok sonra belirtisiz hamilelik olur mu diye bi form sayfasına soru sordum evet cevabını görünce hemen işten izin aldım bi gebelik testi gayet belirgin iki çizgiyi gördüm görmemle annemi arayıp söylemem bir oldu sonra ağlamaklı bi şekilde işten tam gün izin aldım günlerden cumartesi olduğu için acilde bi beta hcgye baktirdim annemle beraber doktor tebrikler gebesin dedi o sevinçle hemen bi kutu aldım içine babam beni çok seviyo yazan bi zıbın bebek ayakkabısı ve gebelik testini koydum eşim de işten çıkmış beni aradı evdeyim diye bende Tamam bizim de iş yerinde toplantı vardı erken bitti bende çıktım geliyorum dedim sonra eve gelince bugün maaşıma zam yapıldı sana hediye aldım dedim verdim dalga geçme ciddi olamazsın dakikalarca inanmadı sarıldı gözleri doldu sonra hemen kayinvalideme gittik 1 hafta da tüm sülale öğrendi şimdi 25 haftalık olduk
1,487,896 soru
24,322,476 cevap
345,361 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın