0 oy
316 göst.
Aile kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kaynanama patladım sonunda önceki postlarimdan bilenler bilir gorduyseniz kızlar camdan bir baktimki kızımın ceketi yerde geziyor merdivende daha önceden aşağıda kaynanamda kalmıştı ben unuttum gitti sonra düşündüm belki dedim gorumcemin çocuklarına falan verdiler onlarda bilemedi yere attı ama genede indim sordum anne ceketi kim attı yere diye ben attım dedi niye dedim anne kapımı çalıp vermek zormuydu fatura geldimi para işi oldumu kapımı caliyonuz dedim dün nasıl çaldın kapımı faturayı tutuşturdun elime dedim hiç kusura bakmada bizde esyalarimizda yerlere fırlatılacak kadar değersiz değiliz ben eslemin kıyafetlerini kolay almadım yaşar kolay kazanmadı bunların parasını dedim başka şeye geldimi para bekliyonuz dedim para disindada kapımı calmiyonuz dedim ciddende öyle kızlar kocam geldimi yemekler getirir tabak tabak dakka başı kocamı türlü bahaneyle yanımda durutmaz geçen gorumcemide durutmadi görümcem geldi 5 dk sonra gorumcemi çağırmaya kapıya dayandı artık dolmustum iyice bu son radde oldu

3 Cevaplar

0 oy
(124,613 puan) tarafından
O sana ne dedi
(3,100 puan) tarafından
Beni konuşturma dedi bende konuş neyimden rahatsizsiniz kime ne zararım var dedim sustu kaldi
-Reklam-
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Ohh iyi demişsin rahatlamışsındır biraz şimdi o dertlensin birazda 
(3,100 puan) tarafından
Cidden ne zamandır doldum doldum bu sondu yani
(3,832 puan) tarafından
Burda sadece benim yaptığım bişey var galiba tabi şimdi hamile olduğum için yapamıyorum ama kaynanam bana laf sokmaya çalışınca ağzının payını veriyorum- tabi eskiden kesinlikle böyle değildi -üstüne bide sigara yakiyorum ben uzulecegime o üzulsün birazda diyorum bana o kadar çektirdiki başka çare bırakmadı
(3,100 puan) tarafından
Valla bacım hakediyorlar biz insan degilmiyiz ya ezil büzül nereye kadar
(3,832 puan) tarafından
Aynen öyle artik bacak bacak üstüne atıyorum kahvemi yapıyorum sigarami yakıp keyfime bakıyorum umursamiyorum diye iyice kuduruyo tavsiyemdir
(3,100 puan) tarafından
Bende ilk başlarda umursamiyordum iyice çıktı zivanadan yoksa patlamazdim böyle
(3,832 puan) tarafından
Amacı o zaten sirazeden çıkarmaya çalışıyorlar
(3,100 puan) tarafından
Afedersin eşimin bı lafı var deveyi diken insanı s.ken diye bu devirde anca öyle iyiliğe geçiliyor
(3,832 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru
0 oy
tarafından
Ne iyi olmuş ohhhh şimdi içi içini yesin sanki kolay kazanılıyor para ve o nasıl bir saygısızlık ne diye yere atiyoratiyor
(3,100 puan) tarafından
Balkonumda halı var askılık var onların üstüne bıraksa amenna bildiğin kufreder gibi firlatmis tozlu yere
tarafından
Saygısızlık işte.
Balkonuna bile bırakabilir dediğin gibi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 674 göst.
25 Mart 2021 Aile kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 369 göst.
23 Haziran 2023 Aile kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 868 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,777 puan) tarafından soruldu

406,974 soru

12,214,758 cevap

36,797 kullanıcı

...