0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Post muhtemelen kapanacak bir arkadaş vardı gece gündüz 1 dk vakit kaybetmeden kpss çalışan ne oldu o arkadaş istediği puanı alabildi mi?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsan evli olduktan sonra birde çocuğu varsa 1 dk bile mecbur başını kaldırıyor, yani yanında yardımcısı yoksa zor ya ne bilim, illaki yemek yapıyordur 
tarafından
Biri vardı çok çalışıyordu hatta bir defa eşi ile problem olmuştu onu merak ettim
tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum ama gördüm o postu, niye sorun olmuş ki eşiyle
tarafından
Evle ilgili ütü yapmasını mı istemişti birşey istemiş eşi oda beni anlamıyor falan demişti
tarafından
Eğitime her zaman desteğiz ama eşide belli bir zamandan sonra söylenir, Yemek ister, ütü ister, yada özel hayat ister ne bilim keşke evlenmeden atansaydı
tarafından
Ne yaşamış neden bu zaman bırakmış neden böyle bir tercih yapmış bilmiyorum ama çocukla ve eşle maalesef çok zor sınav durumları. İnsanların anlayışları da bir yere kadar devam ediyor maalesef
tarafından
O zman üye değildim ama o postu hatırlıyorum. Çocuğu kayinvalidesine bırakıyordu sürekli. Eşine de yanıma gelme ütü isteme falan diyordu. Birde anlayış bekliyordu. Evli ve çocuklu insanın hırsı bu kadar olmamalı bence. En önce çocuk sonra ev ders ne bilim bsi
tarafından
Tamam ayaklarının üstünde dursunda yani insana derler ki, böyle atanma aşkın vardı neden evlendin? Adam belli yere kadar anlayış zaten göstermicektir, atanıp evlenseydi daha iyiydi, yani çocuğumu ihmal edicem eşime git yanımdan dicem adamda kavga çıkarır, benim eşim olsa bu kadar atanmayı istiyordun neden evlendin, otursaydın çalışsaydın evlenmeseydin der lafımı tıkar
tarafından
Valla ben olsam aynen de öyle derdim. İnsan çocuğunu atar mı sağa sola. Birde onun için kavga etmişti. Kaynanası çocuğu bırakmak mi istemiş ne olmuş. Buda herkese kusmustu kimse anlayışli değil diye
tarafından
Kimse bakmak mecburiyetinde değil canım
tarafından
Aynen öyle
(2,265 puan) tarafından
Kpssde daha açıklanmadi kizlar. Düşünceniz icin tesekkur ederim oncelikle. O bendim. Ama buralar ay lav yu filmine dönmüş resmen:) bir olay dönüp dolasmis ne hale gelmiş:) oncelikle tabiki her seyden once cocugum geliyor ikinci olarak o surecte dersim 3. Olarak da eşim geliyordu. Bu süreç 20mayistan 15 agustosa kadar sürdü. O ara cocuguma kayınvalidem degil annem bakti. Ve esime hicbir zaman git yanımdan gibi bir cümle kurmadim. Ben universite 2de esimle sevgili oldum. Ve o surecten sonra mezun olana kadar 3 sene burnumdan getirdi. Öyleki son sene intihar edecem okulu bırak artik evlenelim vs boyutuna getirdi ailem ve ben bu duruma karşı çıkınca tamam o zaman evlenelim sen oyle okula git gel dedi. Ben de kabul ettim ve ailemi ikna ettim. Anlayacağınız kendi etti kendi buldu. Eger bana musade etseydi gül gibi okuyup dersaneme gidip gelecektim ve Allahin izniyle ilk sene kazanacaktim. Ama gel gor ki musade etmedi e o zaman ceremesini cekecek. Ha niye cocuk yaptin derseniz. Asla dusunmedigim bir seydi maddi manevi.. ama Rabbimin hediyesi surprizi oldu ona kıyacak degildim
tarafından
E ama sen poslarda böyle anlatmışmiydn. Bak neler dedik arkandan ☺️☺️
(2,265 puan) tarafından
Yok canim ya mesela asla kaynanama birakmadim cocugumu birakmam. Bir sure annem bizimle kaldibir surede esim ise giderken beni anneme bırakıp cikista aldi. Ve esime hic git falan demedim yani bunlar nerden çıktı anlamadim :)
(2,265 puan) tarafından
Ayrica kimseyi kınamamak lazım. Herkesin kendince bir gerekcesi vardir
tarafından
Valla bak yalan yok kayanann ile ilgili bir şey olmuştu eminim ☺️ ama o konuda hak vermemiştim ona da eminim. Ama gerisinde ne diyim hakkını yemişim helal et :D
(2,265 puan) tarafından
Ohoo kaynanamla ilgili cok sey oluyor pek anlasamiyoruz. Karışmıştır canim ne demek sorun degil :)
tarafından
Olay çözüldü :) :)
(2,265 puan) tarafından
Evet canim umarim çözülmustur :) sagol düşündüğün için.  Rabbim herkesin gönlüne göre versin
tarafından
Amin inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Açıklandı mı kpss?
tarafından
Sen de mi girdin sınavaaa
tarafından
Kuşum ben özeldeydim , devlete gecmek için girdim ☺️❤️
tarafından
Hadi inşallah olur hayırlısıyla :)
tarafından
Bakalim artik nasip ☺️❤️ ben ozelde memnundum aslinda .Yani bolumum sayesinde hemen is buluyordum istedigim her yerde .Ama bu sene sansimi deneyeyim dedim calistim baya.Ama kazanirsak da anca 2024 te ataniriz shhshsh :D malum 2020 dekiler hala atanamadi.Bekliyorlar.
tarafından
Jajsbsjdjs yok yok o kadar sürmez en geç 2023 te atama ve kadro sorunlarının bir çoğu çözülecekmiş geçen öyle bir haber okudum
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Sahi yaa ne oldu ona? 
(5,064 puan) tarafından
Kiz adı neydi?
tarafından
Kızın adını hiç hatırlamıyorum ya
(13,304 puan) tarafından
Fena değilmiş görürse cevap verecektir
tarafından
Umber miş kullanıcı adı
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Nicki Umber'di canım 
tarafından
Aaa teşekkürler:)
(4,459 puan) tarafından
Baktım da başka biri çıkıyor ama eminim Umber'di adı
tarafından
Buldum buldum bir postu vardı ordan hatırladım umber miş
(4,459 puan) tarafından
Evet canım şimdi farkettim oymuş
0 oy
(550 puan) tarafından
Cocuklu kadin icin ders calismasi cok zor olsa gerek
tarafından
Evet çok stresli bir dönem

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 540 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 766 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 102 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,380 cevap

42,287 kullanıcı

Kategoriler