Bana bir akıl verin arkadaşlar 5,5 aylık kızım var Annem doğum yaptığım için bana çok yakın bir yere taşındı ve ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum Annem bana yardımcı olmak için bana gidip gelmek istiyor gerçekten de Yardıma ihtiyacım var kızım iyice huzursuz landı annem ben sana yardıma geleyim diyor Ben de de ihtiyacım varsa gel diyorum özellikle Buyur etmiyorum evime Bazen o dışarıya çıktığında bana uğramak istiyor Ben de uygunsam davet ediyorum ama Ama genelde geri çeviremiyorum evin dağınık olsa da bunu büyütmüyorum Çünkü annem bana yardım ediyor ve benim arkamdan konuşmaz dağınık pis diye ancak toparlamaya çalışır çünkü hep der bana Ben seni anlıyorum ben de çok zorlanmıştı Ağladığım günleri biliyorum der ama eşim neden emrivaki yapıp sürekli bizim evimize geldiğini söylüyor Ben de açıklıyorum yardımcı olmak için diye ama anlamıyor annesi gelmiyor bize işte her nedense rahatsız olmasınlar adı altında ama ben kayınvalidemle bir samimiyet kuramadım kafa yapılarımız asla bir değil Sürekli o komşusundan kayınvalidesinden kızından bahsediyor ya övüyor ya görmüyor insanları Mesela bir gördüğümde çay içmeye çağırıyorum İlla böyle paçasına yapışacak kadar yalvarmam gerekiyor ki öyle gelir Onun dışında benim kapımı çalıp kızım bir oturalım kahve içelim demez Ben de artık uğraşmıyorum eşim bu konuyu çok problem ediyor annem her geldiğinde eli asla boşgelmez Ama artık ben de dayanamıyorum annem her geldiğinde büyük bir kavga çıkıyor anneme Ne söylemeliyim Sizce kızlar Anne ben sana geleyim Sen bana gelme mi diyeyim ne diyeyim Siz bana söyleyin içim parçalanıyor gerçekten