Benimki de öyle yapıyor yaa.. Geçen sene denize gidecektik, abimgil de gelecek dedi.. Daha yeni evliyiz, ben kaynımdan bile çekiniyorum daha.. Denizden çıkacam da karşısında pantolonla ıslak çamaşırla nasıl oturcam diye düşünüyorum, ayrı gidelim dedim kabul etmedi.. Neyse kaynımgil önde biz arkada iki araba gidiyoruz, yolda bile söylemiyor, denize vardık arabalar durdu bi baktım arabadan bi aile daha indi.. Benim hiç tanımadığım arkadaşları, eşi ve iki çocuğu ben neye uğradığımı şaşırdım.. Bu sene yine gidecek olduk, başbaşa gidelim dedim, tamam dedi.. Sonra abimgille gidecez dedi.. Bi öğrendim yine bi arkadaşları geliyormuş.. Bi de küçük görümcemi aramış, seni de alayım demiş, konuşma kaydında duydum onu da.. Başbaşa derken 9-10 kişi olmuşuz yine.. Gitmedim, onu da göndermedim.. Geçen yine dedi pazar günü abimgille denize gidelim diye, iyi tmm dedim.. Hastalandı gidemedik, bi baktım büyük görümcem denize karşı çay fotoğrafı paylaşmış, o da mı abingille gitti dedim, evet dedi.. Hastalanmasa gitsek, görümcemden haberim olmadan birlikte denize gidecekmişiz.. Bir değil iki değil, uyu.z edici bi konu gerçekten