0 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Aranızda bebeğine doğuştan hiç bez bağlamayan var mı? Benim 2 yaşında bir kızım var. Ona daha yeni yeni tuvalet eğitimi veriyorum ama çok zorluyor. Şu an 24 haftalık hamileyim. Bez fiyatları uçmuş gitmiş iyice. Eşim tek çalışıyor. O yüzden acaba ikinci çocuğumda öyle bir şey denesem başarılı olabilir miyim? Yoksa çok zorlar mı beni? Fikirlerinizi almak istedim 

33 Cevaplar

0 oy
(1,022 puan) tarafından
Bn bi video izlemistim bununla alakali ama nereye kadar tuvalete yetistireceksin ki gece yarisi yatagi batirsa nerden haberin olacak gündüz de bu isin degisecegini zannetmem gerçi... bu seferde surekli çamaşır yikamak zorunda kalacaksn 1 yasindan sonra tuvalet eğitimi daha uygun bence
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
yeni doğan bebek yerine kızın 2 yasında neden ona tuvalet eğitimi vermeyi düşünmüyorsun onu anlamadım hangisi sence daha kolay yeni doğan bebek günde 7 8 i bile buluyor altına yapması . nasıl bir yol izleyeceksin ki   kızın bur yapar iki yapar üçüncüye mecburi alısacek benimde kızım 26 aydan beri bez bağlamıyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren alıştırmaya başladım çünkü iki bez almak gerçekten zor   buna kendini hazırlamalıydın
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız ağlanacak halimize guluyom artık ped kullanacagiz  vala☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
youtubede görmüştüm ama bebekler 2 yasa kadar çişini tutamazlar nasıl sağlayacaksın bu dengeyi bilemiyorum bezden kisayim derken birusu batmis kiyafet +sabun +su+elektirik bunlar 3. 4 katına çıkacak e zaten bunlara vereceğin parayı beze ver orta derecesini al daha iyi 
0 oy
tarafından
Yeni Doğan bebeğe Tuvalu eğitimi vermek mi o bebeğe vermiş olduğunuz en büyük eziyet olur kendi paranızı pulunuzu çok düşünüyor sanız çocuğu erteleye bilirsiniz yada yapayin bunun sadece bezimi para sence 2 yaşinda kızım yürüdüğüm yok bile para Allah yardımcın olsun 
0 oy
(954 puan) tarafından
Eskiden annemgil öyle yaparlarmış çiş geldiğini anlıyor annesi ve eliyle tutuyor lazimlikta öyle öyle bebek anlıyor mus çiş yaptığını zamanla çiş gelince ağlıyor eliyle şeyini tutuyor . Yapabilen yapar bence ama emek ve sabır lazım kocaman
(25 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ben de acaba yapabilir miyim diye düşündüm ve yapan varsa tavsiye almak istedim ama bazıları kendilerince üzücü yorumlarda bulunmuşlar. Herkesin canı sagolsun
(954 puan) tarafından
Herkesi takmamak gerekiyor benim annem hala dalga geçer benimle 2 yaşında hala bez bağlıyor diye insan ne gördüyse onu konuşur durur
0 oy
(7,792 puan) tarafından

Bu ilk coxugun olsa belki basarirdin ama su an zorlayabilir.. çünkü surekli gozlem vs gerek internette  bununla ilgili video var izlediysen.. basaran vat yanı ama illa zordur...

Bende deneyecektim yemedi :) ama bez parasindan değil erken ogrenmesi cocuk icin iyi olur pisigi vs olmaz yada az olur diyerekten...
(25 puan) tarafından
Tabi canım o sebeplerden de ötürü yapmak istemiştim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Eğer çocuğa bir bez alacak durumunuz bile yoksa bir zahmet çocuk yapmayın tütün kendinizi bir de ikinciyi düşünüyorsun 
tarafından
İkinciyi  düşünmüyor  zaten hamile bide 2 yaşında  kizi var  bence post sahibi  dogurmadan kızıni alıştır  digerine tek  bez almış  olursun  bence o is insani epey yorar gibi ☺️
0 oy
tarafından
İlk zamanlardan itibaren yapanlar varmış ama çiş değil de o daha çok kaka için sanki. Küçücük bebeğin mesanesi küçük olduğu için çiş çok zor. Sürekli yapar çünkü 
0 oy
tarafından
Şaka mı yapıyorsun .. 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm bu doğuştan tuvalat eğitimi nette dolaşıyor özelikle yabnci kanalllarda. Ama bana çok mantıksız geliyor. Bebeği sürekli belini kırıp tutacaksın ki çişini kakisini yapsın diye. Bebeğe resmen işkence gibi duruyor. Eee bunun gecesi ayrı. Diğer xoxougunuzla ilgilenmeye vaktiniz olmayacak. Şuanda bende 25 haftalık gebeyim ve 21 aylık bebeğim var. Egerki ben bu bebeği yaptıysam ona göre bir bütçe ayırmam gerektiğini düşünüyorum. Bezinden bu şekilde kısmak mantıklı gelmiyor. Siz uğraşın belki başarılı olursunuz. ** bence 2 yaşındaki bebeğinize öğretmek daha kolaydır.
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Sağlık ocağndan süt veriyor bez i de sor onlar veriyorsa verir vermezse nereye danicaganini sor bez verirler elbet sana 

Eğer oldu vermediler sende kiloyla bez al açık bez o çok ucuz canm
(25 puan) tarafından
Alıp size gönderirim canım merak etme. Ah cahillik ah.
(1,897 puan) tarafından
Ne cahilliği ne diyorsun bu ne terbiyesizlik
Durumun yok almaya yazmışsın bende uygun yerden temin edebileceğiniz fikirler vermeye çalıştım ne kadar ayıp !!
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Canm eskilerin kulladıgı laylom yuşambalrr vardı şimdi varmi bilmiyom ama bulursan ondan al bir tane çarşaf ayalla onunla bezle bizleri annem hep öle büyüttü 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 285 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu

404,858 soru

12,128,187 cevap

36,491 kullanıcı

...