Kızımın tepesi beyaz ve kepekli gibi bu konak diye temizliyordum hep ama 2 gündür farkettim ki geri kalan kısmı da sapsarı bi tabaka ile kaplanmış yağladım tarakladım çıkıyor hafiften, o sarı kısımda mı konak ? Doktora gittik bugün baktı konak için bi ürün önerdi geçmezse sürün dedi. Koku da yapıyor kızımın kafasında bu sarı tabaka ne zaman bitecek bu sorun ??
Canım hakkıki zeytin yağını biraz yak soğuyunca başına sur banyo yaptirmadan yarım saat önce sur ama ve banyodan önce bebek taragiyla hafifçe tara daha sonra banyodan sonrada tara canım bunu bı kaç kere uygula geçer canım ayrıca Dalin ürünleri kullaniyorsan konak ondan oluyormuş bebisler de
Toz soda oluyo banyo yaptirirken ondan sur bi 5 dk beklet yika hemen cikiyo
Canim benim kızım 2 aylikken konaklandı. Sarı ve kokuluydu, doktorumuz daha kuçuk şimdi mudahale etmeyin dedi. 5 aylık olunca zeytinyagi sürüp yavaşça taradik. Sonrasinda doktorun önerdiği sampuani kullandik ve bitti. Acele etme derim. Biraz daha büyüsün ondan sonra yaglarsin
Yeğenimin saçı çoktu bn tırnağımla kazıyodum htta biz uykuluk diye biliyorduk kafasına banyodan önce zeytin yağı sürüp ovun kafasını yumuşak lifle ovalayın demişlerdi . Uykuluk çıktıpında 3 aylıktı annesi kıyamadığı için kendiliğinden kaynolsun istedi o yüZden biraz uzun süre durdu kafasında 1.5 y falan. Senin kızının saçlatı çok mu kel mi. Kaç aylık kızın ??
Canim ben bugün doktora gittim bebegım 3 aylık bizimde konağımız var zeytin yağıyla karbonatı karıştır sür tarama dedi o kabarır dökülür dedi banyo esnasında hafifçe elinle sürt
404,447 soru
12,116,290 cevap
36,462 kullanıcı