> Selamlar buraya hamile olduğumu öğrendikten sonra üye oldum, yorumsuz olanlardandım çok az yorum yapmışımdır gerektikçe, ama baktım ki herkes herkese yardımcı oluyor benimde ufak bi sıkıntım var ne zamandır yazmayı sizlerden ablalarımdan fikir almak istedim,fikrini paylaşanlar teşekkür ederim,
>Eşimle 1 yıldır evliyiz biraz görücü usulü oldu evlilğimz ama çok seviyoruz birbirimizi, 3,5 aylık hamileyim, 19 yşındayım evlendiğimizin ilk gününden bu yana daha çok ben alttan aldım bi tartışmamız olsun kendisiyle konuşmak istedikçe aramız iyi olsun diye benimle o anda konuşmak istemez hep böyle olur az önce yine ufak bi tartışma oldu istemediğim bir hareketi oldu bana karşı her zaman da yapar bu hareketi beni sinirlendirmek hoşuna gidiyormuş sevmediıim hareketi yaptı yine bende o sinirle kendi telefonunu yere fırlattım küstü gitti az evvel yanına gittim rahat bırak uyucam ddi sende sinirlendiryorsun istemediğim şeyi yapma ddim uyucam ben ddi yönünü döndü, ben konuşmasam günlerce küser bana, böyle olduğunda kendi yemeğini kendi alır suyunu bile kendi alır zoruma gidiyor öyle olunca.
>Canım çok sıkılyo ya her tartışmada böyle benden uzaklaşır diye korkuyorum bi an önce aramızın iyi olmasını istyorum ama konuşmak istemediği için üzerine gitmek istemiyorum.Aileme de söylemek istemiyorum,sizlere yazmak istedim.
Akıl verin bana ben kendinin barışmak için gelmesini istiyorum napmam gerek,çok yoruldum hep ben gitmekten,
Uzun oldu ama kusura bakmayın ablalarım çaresiz gibiyim,