Kızlar eşim suriyede .Iki aydır kaynanamda kalıyorum bu pazartesi urfaya evime gitcem eşim gelecek gibiydi ama şimdi doğuma gelecek gibi.iki ay var doğuma 1.yada 1 buçuk ay tek kalcam evde. Burda kaynanada kalmak ıstemiyorum kalırsam doğumda burda olack .giderek hata yapmıyorum demi.yorumlarinizi bekliyorum
Bence evde tek kalma Allah korusun ya bişey olursa aniden sancın gelirse falan kendi anneni al yanına giderken bence
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ama evine gidersen daha kötü zaten az bi zaman kalmış sabret eşin geldiği zaman gidersin ama senin yanında birileri olması gerek
Kalmak istemiyorsanız memelektne git derim
Canim evde tek kalma. Rabbim korusun ya sancin faln gelir hemde sıkılırsin tek zmn gecmez
Gitme kuzum hamileyken evde tek kalmak iyi değil benim de eşim yurtdışında altlı üstlü oturuyom kaynanamla ona rağmen kaynanamda kalıyorum doğuma kadar onlarda yatcam napiyim ben kalamiyirum bide Allah korusun sancı olur bişey olur yine sahip çıkar bakarlar
Zehra benim fikrim gelme orası ne kadar sıkıcı olsada bari guvendesin ben bi hafta önce banyoda düştüm mesela allahtan eşim evdeydi beni acile götürdü allah korusun insanın başına her an herşey geliyo
Evde doguma az kala yaniizda kalacak biri varsa anne abla arkadas vs. Evinde daha rahat olursun gitmek daha iyi olur bence ama kimsen yoksa tek kalma allah korusun acil durum olsa zor durumda kalirsin
411,424 soru
12,384,954 cevap
43,465 kullanıcı