0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
Gidip test vermedim ama eğer ki şüphelerim artarsa gitmeyi düşünüyorum. 2 gündür karın ağrım var daha doğrusu sol tarafım ağrıyor. Dün ikindi vaktide ense ağrım başladı namaz kılarken zonkluyordu eğilince. Sonra daha da çoğaldı. Ensem, kafamın arkası, şakaklarım ve gözlerim çatlıyor resmen. Birde dün burun tıkanıklığım vardı, bugünde burun akıntım başladı. Acaba üşüttüm mü, yoksa delta virüsü mü geçiriyorum. Hamileyim kötü birşey olmasından korkuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(737 puan) tarafından
Belirtiler varsa yaptır ama belirti olmadan da yakalandığını anlamıyor sun bende hamileyim suan covidim korkma öyle bişey varsa bile allahın izniyle bebişine bişey olmaz allah sakınır onu sen dikkat et stres yapma ben belirtisi öğrendim tesdüfen üşütmüş olabilirsin belirti çok artarsa yaptır test 
(640 puan) tarafından
Yani gece pencereyi açık unutmuşuz ama zaten aşırı sıcaktı üşüme gibi imkan yok yinede ihtimalleri düşünüyorum
(737 puan) tarafından
Yinede bir test yaptır derim ama ilaç filan vermiyor lar 14 gün evde otur bekle diyor lar
(640 puan) tarafından
Vereceğiz akşam
(737 puan) tarafından
İnşlh negatif tir stres yapma dua et
-Reklam-
0 oy
(468 puan) tarafından
Valla cnm bendede bu belirtiler vardı ama ateşte vardı test verdim delta variant çıktı 20 gün karantina ve karantinam bugün bitti bence gidip Bi test ver 
tarafından
Covidden daha mı ağır geçiyor farkı ne geçmiş olsun
(468 puan) tarafından
Ağır geçti tabi 1 hafta yerden kalkamıyordum
0 oy
(35 puan) tarafından
Anlattıklarına göre çok geçmiş olsun şifayı kapmışsn canım Allah yardımcın olsun bende öyleydim yarın karantinam bitiyor 20 kaldım 
0 oy
(1,227 puan) tarafından
Salgın var diyorlar bir yandan virüs bende hastayim esim hastalandi ilk ondan gecti bize test vermedi o bende vermdm insan icini kemiriyor böyle de 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 339 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
21 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu

411,982 soru

12,402,516 cevap

44,481 kullanıcı

Kategoriler

...