Evt cnm ben bazi kagit kurek sebeplerinden dolayi test yaptiramadim almanyaya bildiri gitmesin diyr ama gorumcmein kizida rsimde positiv ve dogal olarak bende (ztn tat ve koku kaybim var). Kendi kendimi karantinaya aldim test yaptirmadan 20gun bi yere cikmicam. Ogluma naptiysak fayda etmedi. Iliksu, sirekli su, carpol surubu hic bir sekilde ise yaramadi sadece anlik dusuyodu ama bir saat sonra yine ayniydi. En son ozel hastaneye goturduk enfeksion dedi ama meger heoimiz korona delta versionuymusuz ve oglumda kesin koronaydi ama bir hastaneye gittigimizin ertesi gunu ogrendik. Antibiotik fayda etti ogluma. Dokzor enfeksion diye verdi ama biz yinede devam kullandik. Sabah aksam biter doz antibiotik. Gunde 4 kez carpol 4 saat arayla ve cok miz miz oldugunda carpodan 3 saat sonra pedifen verdik. 3gun boyle devam ettik 3gun sonra pedifeni komple biraktik carpol verdik ve antibiotik. 5gunun sonunda hic birini vermedik iyicr ilaca alismasin diye ama atlatti. Ha birde ishaldi. Oshale katsi bir toz verdi bir kacik yogurtla yedirdik ama o pek fayda etti diyemem 4gun sonra ztn toparlaninca ishali bitti