Seni hep elde var zannetmiş çok değersiz hissettirmissin kendini ama ne olursa olsun sen onu sevdiğin için fedakarlıklar yapmışsın ama o bunu değersizlik olarak algılamiş, o seni haketmiyor gerçekten..Hani diyorsun ya kendine yeni hayat kuracak bunu sadece o değil sende yapacaksın seninde yeni hayatın inşallah kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olursun kızını da kimseye muhtaç etmezsin, beni dinliyorsan 20 gun sonrasını bekleme o evde artık mecburiyetten kaldığını göster ona nasil mi git ablanda kal annende kal bosanmafan 1,2 guj önce gel pilini pirtini i topla ve ona bakmadan git onu yol say ,,sana son bir şey diyeyim bek ben bunu yaşayarak gördüm benim esim de bana aynısını yaptı babanın evine git dedi kavga edince ben gitmek istemedim beni yataktan aşağı fırlattı neredeyse gelip bana saldiracakti vuracakti bana bende dedim dur gecenin bu yarısında gidemem sabah kalkıp eşyalarımı toplayıp gittim ve asla da onu aramadım, bir süre sonra pişman oldu ağlayarak eve dinmemi istedi ben dönmedim ,onun ailesi yüzünden bu hale gelmiştik sonra ailesiyle olan problemi çözüp annemi falan aradı gelsin artık dedi öyle geldim.. kadınlar nasıl biliyor musun çok duygusal olduğumuz için duygularımızı çok güzel ve hemen yaşıyoruz bak bu güzel bir şey çünkü biz o an üzülüyoruz yıpranıyoruz ,tüm duygularımızı o kısa sürede yaşıyoruz, ama erkegin üzüntüsü kadınınki gibi değildir onlar bizim gibi hemn üzülüp pişman olmazlar tüm erkeklr böyle onların tek başına kalınca başlar esinde de öyle olacak hiç şüphem yok ister hayatında bir kadın olsun ister olmasın, senin kıymetini zamanla anlayacak ve onun yası o zman başlayacak ama sen o zaman acısını yaşayıp bitirmiş ve yeni hayatına adapte olmuş çok daha mutlu ozguvenli bir kadın olacaksın hayat bu erkek kadın ilişkisi hiç şasmadan böyle devam etmiştir o yüzden üzüntünü yasa ağla kır dök ama içine atma güzel günler seni bekliyor canim ,her şey gönlünce olsun