0 oy
575 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Tek basına çocuk büyütmek nasıl dün söylemiştim boşanacağız diye son kez ddim aile terapisini gidelim çocuğumuz için o da bnm için değişen birsey olmaz ddi ve ablamla konuştum yanıma gel ddi kızım hasta suan iyileşsin ondan sonra gideceğim ablam hayatında biri olmasa böyle yapmazdı ddi o kadar içim dolu ki ona bakıyorum hiç etkilenmiyor halinden mutlu yavaştan bütün kıyafatlrrimi toplayacağım sonradan almaya gelen için kolaylık olsun o da tayin ister iştediği yere kendine iyi bir hayat kurar bağırıp çağırmak istiyorum ama hiç birsey demiyorumiçime atıyorum sadece göz yaşlarım akıyor kızıma baktıkça ne olur dua edin

11 Cevaplar

+3 oy
(64 puan) tarafından
Şey derler ya hani kadınlar için ayrılığın ilk zamanları zordur. Erkekler ayrılığın ne olduğunu daha sonra anlar. Emin ol sen şuan bu zor zamnalrı atlatacaksın ama sonra o ukala eşin bin pişman olacak. Güçlü ol. Biz kadınlar istersek herşeyi başarırız kızını da tek başına çok güzel büyütürsün 
(530 puan) tarafından
Bana geri dönmesini istemiyorum ama sonradan çok pişman olduğunu görmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Cnm senin esinde başka is var o saftrik icin uzulmene degmez sen kendi yolunu ciz 1 damla goz yaşı bile akitma.
(530 puan) tarafından
Denemeye çalışıyorum olmuyor ya su da 20 gün sonra gideceğim inşam kızıyla daha çok vakit geçirmesi gerekirken onu bile yapmıyor
(2,291 puan) tarafından
Ablan dogru demis cunku onun aklinda baskalari var  belli kafasini cok vurur ama gecmis ola
(530 puan) tarafından
Hayatta yapmaz diyordum öyle bir insan değil diyorum ya hala onu savunuyorum ablama
0 oy
(250 puan) tarafından
Seni çok garanti gördüğü için bu hale geldiniz sanirim kaçan kovalanır seni istemeyen biriyle ne kadar mutlu olabilirsin ki sen bu kadar değersiz misin kendine bunu yapma sen iyi olacaksın ki çocuğunda iyi olacak 
(530 puan) tarafından
Olamam zaten benim tek üzüntüm çocuğum
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ooo öyle rahatım ki.bir ayağımı cekyata kaldırıyorum bir ayağımı uzatıyorum.umrumda bile degil
(9,238 puan) tarafından
Dawa dewam
(530 puan) tarafından
Biz anlaşmalı boşanacağız istemiyorsan çekişmeli de olur ben her türlü varım ddi
(9,238 puan) tarafından
Ben çekişmeli açtım bide o un olmadığı yerden açtım gitsin gelsin uğraşsın diye. Sürünsün rumca degil
(530 puan) tarafından
Ben ne istersem verecekmiş kızımı da bana verecekmiş küçük çocuğun anneye ihtiyacı olurmus
(9,238 puan) tarafından
Oyyysss ne anlayışlı adam ... İnşallah y*****yapmaz
0 oy
(419 puan) tarafından
Kendini küçük duruma düşürme o adam sana değer verse zaten şuan boşanıyor olmazdınız bende boşanma sürecindeyim uzun zamandır ve severek evlendik bir kızım var 3 aylık çocuğundan başka kimseye değer verip bir yerlerini kaldırma gözünde olsan bu duruma dğşürmezdi sizi o gr üzülmüyorsa sen hiç üzüldüğünü gösterme zaten boşandıktan sonra o çok ağlıcak onu düşünüp yüzüne bakarken alaycı gülümsemeyle bak sadece diyeceğin son pişmanlık fayda etmez olsun boşver... 
(530 puan) tarafından
9 yıldır beraberdik ya o üniversite hayatını özlüyormuş umarım memlekete gidene kadar toparlayabilirim ailem çok üzülecek durumum olsa uzakta bir yerde kendime yeni hayat kurardım
(419 puan) tarafından
Ben de eşimle 7 yıldır beraberim bir yıldır evliydik sen alttan alan değer veren gözün gibi bakan taraf oldukça o pamuklara sarıldığını gözün gibi bakıkdığını bildiği için bir yerleri kalkıyor nasılsa gitmez yapmaz gibi düşünüyorlar ben senin yerinde olsam o evde beklemem canım sen bekledikçe o senden daha çok soğucak barışırız umudunu sil aklından o suan barışırız diye bekliyor kesin diye düşünüyordur eminim erkekler tek tip çünkü terliksi hay.vanlar sen o davayı aç dimdik ayakta dur onsuz yaşayabildiğini her şekilde ona belli et ki o pişmanlığını senden daha kötü yaşasın şuan farkında değil neler olduğunun çünkü bitince dank edecek onun kafası
(530 puan) tarafından
Kardeşimin düğünü var 1 ay sonra şimdi gidersem onlarında morali bozulacak onu bekliyorum düğünden sonra konuşacağım
0 oy
tarafından
Seni hep elde var zannetmiş çok değersiz hissettirmissin kendini ama ne olursa olsun sen onu sevdiğin için fedakarlıklar yapmışsın ama o bunu değersizlik olarak algılamiş, o seni haketmiyor gerçekten..Hani diyorsun ya kendine yeni hayat kuracak bunu sadece o değil sende yapacaksın seninde yeni hayatın inşallah kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olursun kızını da kimseye muhtaç etmezsin, beni dinliyorsan 20 gun sonrasını bekleme o evde artık mecburiyetten kaldığını göster ona nasil mi git ablanda kal annende kal bosanmafan 1,2 guj önce gel pilini pirtini i topla ve ona bakmadan git onu yol say ,,sana son bir şey diyeyim bek ben bunu yaşayarak gördüm benim esim de bana aynısını yaptı babanın evine git dedi kavga edince ben gitmek istemedim beni yataktan aşağı fırlattı neredeyse gelip bana saldiracakti vuracakti bana bende dedim dur gecenin bu yarısında gidemem sabah kalkıp eşyalarımı toplayıp gittim ve asla da onu aramadım, bir süre sonra pişman oldu ağlayarak eve dinmemi istedi ben dönmedim ,onun ailesi yüzünden bu hale gelmiştik sonra ailesiyle olan problemi çözüp annemi falan aradı gelsin artık dedi öyle geldim..  kadınlar nasıl biliyor musun çok duygusal olduğumuz için duygularımızı çok güzel ve hemen yaşıyoruz bak bu güzel bir şey çünkü biz o an üzülüyoruz yıpranıyoruz ,tüm duygularımızı o kısa sürede yaşıyoruz, ama erkegin üzüntüsü kadınınki gibi değildir onlar bizim gibi hemn üzülüp pişman olmazlar tüm erkeklr böyle onların tek başına kalınca başlar esinde de öyle olacak hiç şüphem yok ister hayatında bir kadın olsun ister olmasın, senin kıymetini zamanla anlayacak ve onun yası o zman başlayacak ama sen o zaman acısını yaşayıp bitirmiş ve yeni hayatına adapte olmuş çok daha mutlu ozguvenli bir kadın olacaksın hayat bu erkek kadın ilişkisi hiç şasmadan böyle devam etmiştir o yüzden üzüntünü yasa ağla kır dök ama içine atma güzel günler seni bekliyor canim ,her şey gönlünce olsun 
(530 puan) tarafından
Mesajın için çok teşekkür ederim kızım grip oldu iyileştiği gibi ablama gideceğim bir psikolog dan yardım alacağım sonra da kardeşimin düğünden sonrada aileme açıklayacağım ablama söyledim her zmn arkandayız ddi nasıl yeni bir hayata başlayacağım hiç bilmiyorum o kaç aydın bu boşanmalı düşünmüş ve hiç belli etmedi işini de gördü gerçekten kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki sabahları işe gidiyor dışarıya arkadaşlarıyla çıkıyor bense kızımın ateşi düşmesiyle uğraşıyorum
0 oy
(135 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım..10aylık erkek bebeğim var.Karı koca olarak saygımız sevgimiz zaten bitti.On gün oldu annem gile geleli..Insan çocuğunu da mi merak etmez hiç yaa!Yazıklar olsun gerçekten..Dün avukata boşanma dilekçemi verdim ben de. .Ama çok yıpratıcı bi süreç..Rabbim yardımcımız olsun..
(530 puan) tarafından
Amin canım işine gelince de mükemmel baba olacak
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bütün yorumlarını okudum. Postlarına baktım. Bu adamın aklında birileri var. Hayatında bir var gibime geldi. Yada sevip alamadığı biri var gibi. Ne evliliğe adapte olmuş ne cocuguna. İlk önce bir iyi bir hoca bul baktır. Belki birileri bişi yaptı. Hiçbir şey yoksa boşanın sen evinde kal o gitsin. Al nafakanı tazminatını hayatına bak. İşe gir çalış kendi kendine yaşa ama önce bir baktır. Normal değil çünkü. 
(530 puan) tarafından
Öyle şeylere inanamam canım biz 18 yaşından beri beraberiz canm belki hayatına birini almıştır çünkü son zamanlarda ilgisizdi
(3,550 puan) tarafından
İnanmam deme kız. Benim abim de öyleydi.. Hatta hiç eve gelmez hayatında Baska biri vardı.. Hoca bulduk baktırdık. Çeteler varmış baslarında bir hoca kadınlar erkeklere adet kanı içirerek büyü yapıyormuş. Hoca abime dualar falan yazdı da abiö kendine geldi. 2 hafta da düzeldi.. Evine hiç bakmaz parasını hep yedirirdi.oda severek evlendi ama işte neler dönüyor bu yalan dünya da Bi bilsen.
(530 puan) tarafından
Kim ne yaptıracak ki bize bizim öyle dusmanımız yok ki
(3,550 puan) tarafından
Bilemezsin ki abime yaptıran kadın kimdir necidir bilmiyoruz ki bizde... Denk gelmiş parasını hortumlamak için yaptırmış.. Bence sen Bi baktır en azından kızın içn belki bir çözüm olur da boşanmazsın ha bişisi yoksa da en azındwn sen elinden geleni yapmış olursun
(530 puan) tarafından
Öyle tanıdığımız hoca filan yok ki canım
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Kizin için dik durman laizm ve kizin geleceğinde nasıl bir babası olduğunu ona anlat anlat ki kendisinin dışardan nasıl göründüğünü bilsin 
(530 puan) tarafından
Öyle birsey yapmam biz mutlu değilsek kızımın niye sucu olsun ki kızıma değer versin eksikliğini hissettirmesin bana yeter
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Çok üzüldüm inanki. Ama burada yazdiklarindan anldigim kadariyla esinin sana karşı içinde sevgi kalmamış. Eğer kalmış olsaydi kızı için seninle devam ederdi. Malesefki üçüncü kişiler yüzünden boyle yuvalar yıkılıyor allah onlarinda belasini versin. Evli adamlara goz koyanlara söylüyormm. Sadece erkekte degil suc. Ama şuna emin ol. Seninle olmadiysa oburuyled3 olmaz. Kopek gbi kapina gelir pişman olurda. İş işten geçmiş olur. Gelen gideni aratirmis. O zaman sende hayatina bakarsın kizina ada kendini. Oda kudursun senin mutluluğunu görüp. Ben olsam onu kudurtmak için elimden geleni yapardim
(530 puan) tarafından
Söylüyor canım kendisi de seviyorum ama sevmek yetmiyor tahammülü kalmamış bana karşı isteği kalmamış bende öyle dıyorum dik durmam gerekiyor ama olmuyor duygusal bir insanım ben
(1,254 puan) tarafından
Aranizda ne yaşandı bilemiyrm ama saygi bitince sevgide bitiyor malesef
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Mutlaka bı sebebi olmayı adam diyirki bosanayim ne gerekirse yaparım mutlak biri var hayatında 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 884 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
3 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 508 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elisaa d (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,243 göst.