0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Başlıyorum ama düzensiz kılıyorum bırakıyorum ama çok üzülüyorum nasıl yapcam 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,045 puan) tarafından
Canım ezan okunur okunmaz abdestini al namaza dur yoksa durdukca insan ağırlaşıyo gerçekten şeytan basıyo
tarafından
Çok doğru dedim bacım böyle yapvm
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Instagram'da sözler köşkü diye bir sayfa var 5 te 5 namaz var ikisini takip et Allah razı olsun pekiştiriyorsun
tarafından
Baktım saol  canm
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Şeytan uğraşıyor işte sen azimli ol bol bol dua et bu dünya için o.kqdqr çalışıyoruz da günlük 1 saatimizi mi ömürlük bir dünya için harcamiycaz
tarafından
Öyle zaten canım eşimle aram çok kötü hep birbirimizden nefret eder gibi konusyoruz şeytan biz huzur vermiyor
(7,095 puan) tarafından
Evinde sesli bakara ve inşirah süreleri dinle Rabbım yardimcin olsun evine huzur versin inşallah
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Bana da oluyor hemen şuan bak 5 dakka sonra değil hemen şuan al abdest hemen namaza başla en azından başla. 
tarafından
Öyle yapcam tskr edrrim
0 oy
tarafından
Sadece otur ve düşün bu dunya icin naptigini dunyanin sonu nereye gidiyo ve asıl hayatın ahiret oldugunu düşün sonra bol bol dua et rabbine ben oyle yaptm basladim şükür 
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Bir şeye karar verdiğinde mesela ezan okundu ya 5 saniyeye kadar say ve 5.saniyende kesinlikle ayakta ol abdest almak için. Daha sonra tekrar bir 5 saniye say ve bunda da namaz için hazırlıklı ol. Namaza başla. Böyle böyle oluyor
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Kır şeytanın bacagını bismillah de dua et Rabbim dogru yolldan ayiirmasin
0 oy
(9,665 puan) tarafından
Hemen sıradaki vakte niyet et başla rutin ev iş yemek nasılsa onu da görev gibi düşün sıraya koy devamı geliyor ins

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 182 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,583 soru