0 oy
178 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar merhaba.. 3 yaşında kızım var bu aralar babasıyla bı yere gitmek istemiyo sürekli anne sende gel diyor 26 haftalik gebeyim bazen eşim dinleneyim diye kızı parka markete götürmek istiyor ama kızım ağlıyor gitmek istemiyor ha gitmek istesede annemde gelsin istiyor bu durum beni çok yoruyor gebelik zaten zorlaştırıyor üstüne buda olunca bazen çok halsizlesiyorum..babasida ilgili biri işten eve gelince ilgilenir babasinida çok sever ama böyle bı durum var napmaliyim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım konussan anlayabilir kardeşin var karnimda yoruluyorum ben biraz uzanayim iyileseyim sen babanla git simdilik daha sonra bende gelirim gibi 
(116 puan) tarafından
Konuşuyorum tabiki o anlık anlıyor tamam anne diyor sonra yine gitmek istemiyor
-Reklam-
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Anlatsan anlayacak yaşta siz şimdi babanla git bende daha sonra size eşlik etcem diyebilirsiniz
(116 puan) tarafından
Her yolu deniyorum emin olabilirsiniz
0 oy
(1,651 puan) tarafından
Sevmekle alakası yok canım ya senin yanında kendini güvende hissediyor sorun orda. 

Bende kızıma bugun burun spreyi sıktım babasının kucağında. Çılgınlar gibi ağladı babası sakinleştiremedi. Benim kucağımda anında sustu.

Babası diyor hem anan aglatiyo hem ananın kucağında susuyosun diye dalga geçiyor.
(116 puan) tarafından
:)) anneee yüreği bı başka oluyor gerçektende
(1,651 puan) tarafından
Biz onların güvenli limanlariyiz canım . Yoruluyosun ama onun bebek beynini Dr anlamaya çalış:)
0 oy
tarafından
Sana baya alışmış kızın
(116 puan) tarafından
Önceden böyle degildi 2 3 haftadır böyle cevremdekiler bebekten etkileniyor olblr diyor
0 oy
(15,297 puan) tarafından
Babasi daha mutlu olacaği sekilde davransin. Benim kizimda benle gitmek istemiyor babam götürsun diyor. Babasiyla daha iyi vakit geciriyor. 1-2 kez gidip iyi vakit gecirirlerse babayi ister. 
(116 puan) tarafından
Haklısın cnm
0 oy
(1,807 puan) tarafından
Konuş canım sana çok alışmış yorgunum karnında kardeşim var bugünlük senle baban gidin yarında ben gelirim falan diyin ona siz konuştukça o zaten anlar
0 oy
(231 puan) tarafından
Bence kardeşten bahsetmeyin, baba kız vakti vs diye özelleştirin. Daha çok küçük kardeş kavramını da anlamıyor olabilir. Annesini benimsediği bir yaşta şu an. Babasıyla geçen vakti özel bi an gibi bir hediye gibi anlatmaya çalışın. Genelde işe yarıyor. Allah kolaylık versin :)
(116 puan) tarafından
Denicemm cnm çok sağol :)
0 oy
(122,462 puan) tarafından
acaba babayla sorunmu oldu diycektim baba ilgilidir yazmissin demekki sana daha cok duskun 
(116 puan) tarafından
Yoo asla. Canım eşim öyle biri değil çocuklarına düşkün biri

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 131 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Efemmm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
23 Şubat 2022 Aile kategorisinde 07seda15oz (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
18 Kasım 2021 Aile kategorisinde Busra_beydogan4195 (53 puan) tarafından soruldu

404,005 soru

12,102,989 cevap

36,420 kullanıcı

...