0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Annemlere dün gittiğimde kardeşim ve kızım balkonda oynarken kadın satasti birbirimize girdik polisler geldi tehtit ettiler. Eşimi aradım. Olaylar böyle dedim çıkıp gelmedi iş yeri izin vermiyormuş. Dün annem kucağımda ağladı korkuyorum beni affet kızım laflarım için özür dilerim dedi helallik istedi sarıldık. Kirildigim için ciğerim yandığı için söyledim dedi. Annemleri o insanlar saldırması diye ülkücü teşkilattan beli silahlı adamlar almaya geldi korumak için. Annemler eşyalarını tasidiktan sonra o pis insanların icabına bakılacak. Fakat kirildigim nokta eşime beni gel al dedim gelemem dedi. Annemler otobüse 11 de bincek bende onlarla İzmir'e kadar geleyim otogardan al dedim alamam ben seni dedi biner taksiye gelirim o zaman dedim bin taksiye gel o zaman dedi. Eltim almaya gelmiyor deyince tak diye ben istemeden 100 TL para attı kayıtlı ibanim vardı onda. Ama benim kocam gece yarısı bin taksiye gel diyor. Yada erken cik ben seni dolmustan inince alırım diyor. Bende çok ağır konuştum ona. Sonra abisini almış yanına almaya geldi ama mahallenin içine bile girmedi. Annemlerin suratına bakıp helallik bile almadı. Gitti annemler işte kurtuldu daha gel kızım diyen olmayacak. Şimdi evde suratıma bakmıyor konuşmuyor. Ben ikilemin içindeyim ama annemi çok iyi anladım .meğerse canı çok acidigi için feryat etmiş. Benim gözüm kormus eşime kör olmuşum. Dün eltimin yaptığı gözümü acti. O kadar zavallı durumdayım ki.. Ne yapacağım bilmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(194 puan) tarafından
Allah ıslah etsin
(1,082 puan) tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annen üzüldüğü için kırıldığı için söylemiş olabilir ama evladı olarak bunu sen affedebilirsin. Aynı şeyleri eşinin annesi sana dese sen affedebilir mıydın. Helallik alması diyosun, yani adama demedigi laf kalmamış eşin ne desin ki. Belki sana da kızdığı için gelip almamıştır ama o kesinlikle yanlış. Sonuçta sen eşisin ve bir de çocuk var. Taksiye bin gel ne demek
(1,082 puan) tarafından
Kuzum olan herşeyi anlatmak istedimde mümkün olmuyor. Ama görsen sende benim gibi kime hak vereceğini ne yapacağını şaşirsin. Buda senin yorumun saygı duyarim
tarafından
Eşine de hak vermiyorum ben. Sana üzüldüm. Annen ve eşin arasında paralanmissin resmen. İkisi de kendi havasinda.
(1,082 puan) tarafından
İkisi kendisini düşünüyor. Bugün nefes alamadım biliyormusun duşa girdim nefesim kesildi bağırdım zor attım kendimi dışarı ve içerde uyuyordu dönüp bakmadı zaten hep böyle kavga etsek hasta olsam noldu demez. Annem kırılır saydirir. Kızım olmasa çeker gider kendimi hayatımı tek başıma kurarım ama olmuyor.  Herkesin yaptığına razı gelmek zorunda kaliyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım:(  ben de başka bir konuda çaresizlik yaşıyorum şuan, seninki kadar büyük bişey değil ama yine de nefesim kesiliyor düşündükçe. Şuan yaklaşık olarak aynı ruh halindeyiz. Seni çok iyi anlıyorum yani :( Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah bize
(1,082 puan) tarafından
Amin kuzum amin.. Boğuluyorum artik
0 oy
(937 puan) tarafından
Hiç bir şey anliyamadim sanırım kimse anlamadı 
(1,082 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Boşver anlamasanda olur be gulum
0 oy
tarafından
Ya canım yanlış anlama ama annen sana birsuru beddua etti . Tmm anadır atandir ama bu kadar tapma ya 
(1,082 puan) tarafından
Annemin dün ki halini gorseydin anlardın. Benimki tapmak değil. Kim annesini o halde görse dayanamaz. Saygı duyarım yorumuna

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 883 göst.
12 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 849 göst.
0 oy
19 cevap 592 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,241 soru

12,263,115 cevap

37,384 kullanıcı

Kategoriler