Merhaba canım daha 5 ay önce doğum yaptım. Bende hrm özele hemde devlete gidiyordum. Aslında sadece özele gidecektim ama akrabalar devlete de git orda da doktorun olsun dediler o yüzden gittim. Doğumun sezeryan veya normal olmasını doktor çatı kontoru yapıyor ve bir sıkıntın var mı yok mu ona bakıyor. Bende çok şükür bir problem olmadı kendim doğurdum. Bütün gece sancı çektim sabah doğuma aldılar. Çocuk benden önce çıktı odadan benim dikişim falan vardı, çıktığım da bebeğim eşimin kucağındaydı oda da. yani eşim de ordaydı izin vermişlerdi girmesine ama çok fazla kalamadı, doğumhaneyle odanın arası yakındı o yüzden 1 saat kalıp çıktı. Ama gece yanımda refakatçi sadece 1 kişi izin verdiler oda kaynanam kaldı. Beni ertesi gün taburcu ettiler hemen çünkü bebek gece hem çiş yaptı hemde kaka yaptı. Hem herşeyini kontrol ettiler bir sorun çıkmadı ne bebeğim de ne bende. O yüzden hemen gönderdiler beni. Yine eşim geldi içeri girdi eşyaları falan aldı gittik. Eşim sadece doğumhane tarafa izin vermediler, sadece eşimi değil hatta kaynanamı bile izin vermediler. Bütün gece yalnızdım