0 oy
712 göst.
Aile kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kızlar günaydın herkese 

Belki önceki postlarımdan hatirlarsiniz kaynimi bana vermek istiyorlar ben istemiyorum falan demistim. Ve bumlar gitmiş esime sormuşlar esimde tamam kalsin bizde demiş  okul acilana kadar cevizleri toplayana kadar dediler hala gelmediler 3 hafta olcak cocuk bize geldiginsen berk düzenim bozuldu zaten 16 yaşında kaynim.

iki tanede küçük kızım var beni düşünen kimse yok ne ***** esim nede dengesiz kaynamam. Küçük kızım da 2 gundur geceleri  uyumuyor dis çıkarıyor cok yoruldum sabah esime kahvalto falan hazirlayamadim esim idare eder bisey demez o konuda kaynim da diyoki yenge kahvaltı hazirlamana gerek yok dedimki zaten hazırlayamam cok yorgunum gözümü açamıyorum. Kaynanam aradi sabah dedim boyle boyle yorgunum falan diyoki vah vaj cocuklarim napcak oglene kadar ac kalcaklar dedim ben nolcam ölüyorum uykusuzluktan bisey olmaz diyo. Bundan sonra da hazirlamiyorum kahvalti ac gitsin umrumda degil belki akli burda kalır gelirler köyden 

12 Cevaplar

+4 oy
(470 puan) tarafından
Gönder gitsin diyenler kendi erkek kardeşimiz olsa aynısını mi yapacaksınz yada eşiniz gönder kes biletini fln diyince ne hissedeceksiniz acaba biraz vicdanlı olun ne olmuş gelmişte sen ne kadar yorgun da olsan o evde yemek pişecek mi pişecek ne var bı tabak koysan koca çocuk senden hizmet beklemez hoş bazen çok üzülüyorum insanlarin böyle acımasız olmasina
(1,243 puan) tarafından
Canim benim de bazen kız kardeşim geliyo ama öncesinde esime soruyorum sabahim 6 sında hic mecalim yoktu gecekten küçük kızı zor emzirdim büyüğe de sut verdim o kadar kötüydüm benden hizmey bekliyo canım bakma küçük olguna kaynanam köyden emir veriyo ogluma ne istiyorsa pişir al diye o da bana soyluyo en son iku gun önce odaya gece kapıyı vurmadan daldi esimle sarilmistik düşün napcami şaşırdım
tarafından
Oha odaya dalmak nedir ya sen onun kulağını Bi çek canım bence böyle terbiyesizlik mi olur ya çıplak olsaydınız
(1,243 puan) tarafından
Allahtan degildik canim üstümüzde örtü vardı :((
tarafından
Çok ayıp yaptığı
tarafından
Oha benim kaynım da bizde 18 yaşında ama asla şunu pişir bunu pişir demez ve en önemlisi odamıza kapıyı çalarak bilr gelmez bişey diyecekse çıkmamızı bekler yani
-Reklam-
+1 oy
tarafından
O kaynannanın düsüncesiz konuşması ama geçici olarakta bisey olmaz cnm yaa çocuk demis hazırlamna gerek yok diye
(1,243 puan) tarafından
Canım  bana öyle geliyorki gecici dediler ama tamamen bana birakcaklar umurlarinda degil hic maddi olarak zaten zor yetistieiyoeruz çocuğa liseye gidiyo 5 kurus harçlık gondermiyolar
+1 oy
(122,449 puan) tarafından
baci kes biletini yolla gitsin
(1,243 puan) tarafından
Gitmiyo kuzum keşke gitse köyü sevmiyo internet arkadaslarim yok diyo gitmiyo
(122,449 puan) tarafından
kovacan
+1 oy
tarafından
Valla hiç çekemem ben yeri geliyo eşimi çekemiyorum birde veletlemi uğraşacam gönder gitsin
(1,243 puan) tarafından
Gitmiyo canim yeri rahat burda o yüzden
tarafından
Kovar kapıya koyarım valla cnm
+1 oy
(15,296 puan) tarafından
Yazik ya kaynina üzüldüm. Canim keşke Allah rızasi için bi ekmek arası yapıp verseydin. 
(1,243 puan) tarafından
Kendine patates bile kizrtabiliyo Aslinda ama kaynanam emir veriyo oğlum ne istiyorsan yengenyapsın diye benim derdim basımdan askin
tarafından
Hiç yüz verme kaynanan çok istiyorsa çağırsın geri çocuğunu baksın tamam benim eltimde 7 sene eşime baktı köyden geldi eşim eltim bırakmadı ayrı eve çıksın kendi evladından ayırmadı ama eşim nerde oturup kalmasını da biliyordu bir iş yapılacaksa yapıyordu sizinkini kaynanan şimartmaya çalışıyor yüz verme sakın canım tepene çıkar birde ergenlik dönemi
(1,243 puan) tarafından
Aynen oyle canim bunu kaynanam yönetiyo nizi uzaktan idare etmeye calisiyo bide bana laf sokuyo kaynanam beni daha cok cildirtiyo zaten oğlunu bırakmışsın bari iyi gecin dimi
(15,296 puan) tarafından
Canim belki çekiniyordur diye acidim ben. Tabiki en çok sana yazik. Aslinda mecbur değilsin ama ne bileyim ya gelmiş bir kere evine aç birakma bence. Kendin gir al ye de en azindan.
(1,243 puan) tarafından
Haklisin canim yok bizim evde hic cekinmez Allah var herseyin yerini gösterdim ne isterse cekmeceden dolaptal alır yer iste misafir o aynen o yüzden  bisey demiyorum hic
+1 oy
(7,959 puan) tarafından
Benim kaynim da evlendigimin ilk ayı biz de kaldı astsubaylik sınavlarına filan girdi burada ve hiç rahatsız olmadım hatta kendi kardesimi de çağırdım ikisi birbirine arkadaş olsun diye birlikte takildilar ve kaynim astsubay oldu azıcıkta katkım varsa helali hoş olsun. Kaynin olarak değil de kardeşin olarak görmeye çalış o da eşinin kardesi sonuçta 
(1,243 puan) tarafından
Canim walla helal olsun sana ama benjm sinir olduğum sey bana sorulmadan etmeden cocuk yerleşti bize bide kaynanamin uzaktan emir vermesi vs. Cocuklar beni gerçekten yoruyo zaten biz evlendigimizde o da cok küçüktü gözumun önünde büyüdü
(7,959 puan) tarafından
Yani her insanın tarzı aynı olmaz kimi bal dudak olur kimi böyle olur bunun için huzurunu bozma arada kaynina da is buyur sana yardımcı olsun. Inan sonradan mükafatını alırsın
(1,243 puan) tarafından
Haklisin canim insallah oyle olur cok sagolasinn
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Eşin sna sormadan kardeşine tamam dediySe söyle kardeşine kahvaltı hazırlasnda gitsn bnm eşim bna sormadan misafire bile evet demez kardeşine tamam dedi diyelim asla diyemez demez bn annemlere giderdm kardeşi gidene kdrda gelmezdm
(7,793 puan) tarafından
Kusura bakma yatıya kabul etmeden bana sormak zorunda snde bir kadını kapıya koymayı kendine reva gören bir kadınsan mutsuzluğa mahkumsun bnm kocam sn gibi geri kafalı değil anasına babasına uygun dille kırmayacak şekilde konuşmayı bilir işte hayat herkesn karşısına kendine göre eş çıkarır diye boşa demiyorlar şükür ben mutluyum kocamda mutlu snn niye mutsuz olduğun belli
(470 puan) tarafından
Sana sormadan da o eve annesi babası oldu ki geldi senin verdiğin cevap ne hizmet etmem giderim evden bu zihniyette olduğun sürece çok üzülürsün sana üzüldüm eşinde birkaç kez çeker sonra gittiğin yerde kal der
(7,793 puan) tarafından
:D kahkaha attım ve diyorum ki hiç bir zaman cahille tartışmaya girmem ben şayet at gözlüklerinizi çıkrmak zor olur
(470 puan) tarafından
Bende size çok güldüm biraz empati yeteneğinizi geliştirip karşınızdaki (eşinizin ) ne hissedecegini onemseyip nerde nasıl davranış sergileyeceğini(misafir varken evi terketmek gibi) bu tarz davranışları sergilemek yerine daha pozitif bir insan olabilecekken olamadığıniz için de uzulmuyor değilim her neyse by
(7,793 puan) tarafından
anlıyorum seni :)
0 oy
(679 puan) tarafından
Ben yeni evliyjen kaynimin ogluna baktim universite sinavina hazırlanıyordu ya koyden gelip gidecektiki kisin cok zor yada okumayakti ben kendilihimden teklif ettim kalsin diye aonra hamile kaldim o covugun bana o kadar cok destegi oluyorduki yemegime yardim ediyordu pazara gidiyorduk kardesim olsa bu kadar severim eltimlerinde maddi hicbi destegi olmadi beklemedimde iyice hayati kendine zehir etme kocanlada arani acma yarin bidgun senin aile bisey olursa o da istemezse ne yapacaksin 
(1,243 puan) tarafından
Benimki bana yardım etmez fazla canım aslinda iyi de biliyor herseyi beni sinir eden kaynanam yok kocama hiçbişey belli  etmiyorum da bisey demedim çünkü nisey olsa bana da laf sokar biliyorumm haklisin yinede Rabbim kimsenin eline düşürmesin kuzum
(679 puan) tarafından
Canim simdi sen bakmazsan ilerde dunya hali kendi aile bisey olsa kocanin ilk diyecegi benim kardesimi eve sigdirmadin seninkilerde gelemez diyebilir ama sofrya bi tabak fazla koy nolacak ki
(1,243 puan) tarafından
Iste onu der esim biliyorum haklisin walls yok kiz yemekte inan hic usenmiyorum aksama en az 3 cesit yaoiyorum okuldan 4 gibi geliyo ona ayri yemek koyuyorum sonra esim gelince yine yiyoruz kaynanam yemege bile kulp buluyo oglumu zayiflatma sunu pisir nunu yap diye
(679 puan) tarafından
Kaynananin soyledikleri sinir  bozucu haklisin o konuda eltim bana hic bisey demedi oglunu arayip yengene destek ol sozunden cikma diye tembihledi
(1,243 puan) tarafından
Yok kiz bu tam tersi seyler Soyluyo ogluna
0 oy
(11,443 puan) tarafından
İşte ben buna karsıyım. Bir evde kadının kardesi de olsa adamın kardesi de olsa bak iki tarsfınkıno de diyorum gelip haftalarca kalmamalı. Misafirlik bilinmeli. Benimde kardesim gelip haftalarca kalamaz. İzin vermem 
(1,243 puan) tarafından
Ya bi iki gün olur ne bilim 1 hafta desin olur ama süresi de belli değil eşim evet dedigi icin üstüne bisey demedim kavga etmemek için  yarin obur gün benimde isim düşer  diye bilmiyorum nolcak
(11,443 puan) tarafından
Sacmalık bu
(1,243 puan) tarafından
Daha cok sacma sey varsa anlatsam bitmez
0 oy
(705 puan) tarafından
Ne olursa olsun kaynınin suçu ne zavallı seni düşünmüş hazirlama demiş. Biraz kendinizi koyun o insanların yerine. Sende annesin vicdandan yoksun olmaman gerekir. Kaynananin ve eşinin hesabını o çocuğa kesme. Yazık günah
(1,243 puan) tarafından
Canım cok haklisin cocugun bi sucu yok bizde koyde  kaldik 2 hafta esimin isi vardi döndü bizi bıraktı hani kızlar kapida oynasin hava alsin falan diye 2 hafta afedersin agzimiza s.. burnumdam getirdi  kucuk kizima hirsiz arsiz dengesiz ne bilim boyle sacma sapan seyler soyledi benim kizlarimin sucu yoktu esim bunu bile bile kabul etti ben ona kiziyorum eltimde var ama ona yollamiyolar bitek bana
(705 puan) tarafından
Ben diğer cevaplarını da okudum senin sinirin kaynana zaten onu anladım ama dediğim gibi o çocuğa da yazık günah annesinin suçunu çekmesin. Sen niyetini temiz tut Allah rızası için sabret canim uygun dille eşine anlat. Sen kötü olma
0 oy
tarafından
Kız kaynını neden tersledin ki bir şey dememiş ama haklısın rahatsız olmakta ben de hamileyim geçen sene boyunca kaynanam kaynımı bize yolladı sürekki bizde kaldı bu yıl da yolladı ders çalışması içinmiş sözde ben hamileyim düşük riskim de var beni takan yok kaynanam Allah razı olsun diyeceğine bebeğime iyi bak deyip duruyor ki 18 yaşında kocaman delikanlı yani kıyafetlerim dar gelmeye başladı artık evin içinde de istediğim gibi giyinemiyorum valla 
(1,243 puan) tarafından
Ayni durumdayiz işte kuzum birebir ayji seyleri yaşadım zamaninda hamileykende cok yolladi hemde hastaydi küçüktü cocuk hepimizi hasta etmişti Allah kolaylik versin walla
tarafından
Of of neyse Allah sevabımızı kabul etsin inşallah
(1,243 puan) tarafından
Amimm canim insallah sende saglikla al bebegini kucagina inşallah
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Niye bu kadar abartıyoruzsunuz herşeyi anlamıyorum. Kalsa ne olacak, ne zararı olabilir ki? Kendi kardeşin gelse eminim farklı düşünürdün. 
(1,243 puan) tarafından
Yok canim abartmiyorum inanki az söyledim  benikde kardeşim geliyo ama kaynanam sürekli baldiz eve gelmez nikah bozulur diyip duruyo ama kaynima nikah düşmez diyo isine geldigi gibi yani
tarafından
Aaa böyle saçmalık mı olurmuş asıl kayın daha tehlikeli kız kardeşin geldiği zaman sen hep evde oluyorsun ama kayın öyle değil ki eşin bazen dışarı çıkıyordur geç geliyorfur yalnız kalıyorsunuz uzun süre ondan neden bahseden yok pis karı ya işine nasıl gelirse öyle tabi ki karışmaya da hakkı yok
(1,243 puan) tarafından
Iste bunu anlatamiyorum canım daha doğrusu isine gelmiyo esim zaten hic gelemiyo evde sürekli calisiyo Allah beni onlara muhtac etmesin diyip ek is yaoiyo o derece iste anlamiyo köyde bizi mahvetti laf sokup durdu şimdi de oglunu bana bıraktı
tarafından
Seneye kabul etme bnce
(1,243 puan) tarafından
Evet bide o var kuzum alışırlar yinee bırakırlar eşimle yine konuşurum bilmiyorum insallah bırakmazlar  :((

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 789 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,006 göst.
26 Ekim 2022 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 467 göst.