0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,165 puan) tarafından
Kizlar ayın 15 memlekete gidecez uçakla ben geçen ayın 23 de aşi oldum ikinci aşım 20 sinde en az 20 gün icinde aşı olman lazım mıs uçağa bien icin ama benim23 gün oluyo bunun içinde test yapmam lazım devlet hastanesinde paraylami yapılıyor keyfi yapıldımı 250 tl imiş ben seyahat işini dmesem rahatsızım test yapacam desem yapmazmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım devlet hastaneleri ücretsiz yapiyor
(1,165 puan) tarafından
Si yaptinizmi üstunde yurt ici kullanilamaz mi yaziyo benim yurt ici
tarafından
Yok ben yapmadım ama araştırmıştım memlekete gidicem  bakalım hayırlısı ama devlet ücretsiz diyor her yer
-Reklam-
0 oy
(19,251 puan) tarafından
Canim yurtiçi uçuslari bilmiyorum ama devlette bedava yapilan testin üstünde yurtdişi ucuşlarda kullanılamaz diye yaziyor. Seyahat için yapilan testin parasini devlet ödemiyor sanirim. 
(1,165 puan) tarafından
Seyahat icin de ayrıliyormu test
(1,165 puan) tarafından
Hepsi aynı deilmi
(1,165 puan) tarafından
Ve yurt ici memlekete gidecem
(19,251 puan) tarafından
Canim ben önceden yurtdişi uçus için yaptirdim ama kullanamadim çünkü üstünde öyle yaziyordu. Şimdi yeni çiktı bu yurtici uçuşlardaki test meselesi. Aslinda testlerin hepai ayni ama devlet uçuş için an teste ekstra ücret ödenmesini istedigi için böyle bişey yapmiş. Belki gecerli olur bilemiyorum. Dünden sonra test yaptiran varsa e nabizdaki sonucun altinda birde sonucun üstünde filigramla yaziyor mu bişey onu öğrenmek lazim. Ben eski sonucum duruyorsa ekran göruntüsü atayim bak gecersiz yaziyor.
0 oy
(19,251 puan) tarafından

Bak canim devlette yapan testte boyle yaziyordu filigramla. 

image

(1,165 puan) tarafından
Ozman ben ücretsiz devlette yapsam olur oyle deilmi
(19,251 puan) tarafından
Canim yeni kurallar dün uygulanmaya başlandi o yüzden net bilmiyorum ama bence gecerli olur yinede hangi havayoluyla ucacaksan arayip sor. Onlar bilirler.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 321 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,718 göst.
21 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde -HoneySeptember- (16,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 288 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde elis (3,252 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,354 soru

24,589,654 cevap

362,986 kullanıcı

...