0 oy
969 göst.
Diğer kategorisinde (3,447 puan) tarafından
Az önce de demiştim kızım olacağını öğrendik kaynanam kayın babam hiç tepki vermedi kaynanam sadece güldü kesin mi dedi evet dedim kayın babam da kızmış dediğimde bak şimdi dedi ben dedim sağlıkla alalim kucağımıza da başka şeyin önemi yok inşallah dedi okadar 

Eşim ve annem sevindi sadece 

Belki diyorum benim 2 kaybim oldu buna erkenden sevinmek istemedikleri için mi ama eminim erkek deseydim sevineceklerdi

Bi defasinda daha çocuk 9 haftalik falan k.pederim ultrason fotosuna bakıyor Burda pipi var diyo guluyo ozaman neden sevinmişti 

Size teşekkür ederim bana hayırlı olsun dediniz iyi dualar ettiniz  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum bosver kimse sevinmesin sen o masumu kucağına al bak o zaman nasıl torunum torunum diyorlar,o zaman da sen verme,bunun pipisi yok siz sevmezsiniz dersin...Hayirli evlat olsun inşallah canim,Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,ve bende kiz bebek hastasıyım Rabbıme hep dua ediyorum inşallah kizim olur sağlıklı sıhhatli bi şekilde diye,kiz gibisi var mı❤❤❤
(3,447 puan) tarafından
Bende farkındayım çok sevecekler ama insan bi defa buruluyor işte tepkisizlik olunca
Amin inşallah canım kız erkek hiç fark etmiyor
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Amaaaan çok da önemliydi sanki ne dert ediyon kendine cahillik işte 
(3,447 puan) tarafından
Yok hiç etmiyorum aslında
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Niye sevinmiyorlar namus davasımı tacize tecavüze ugruyor diyemi kız çocukalrı sevilmiyor pardonda bunu yapanda kendi cinseleri değilmi neumiş pipi miymiş  valla kayın pederim kız diye tepkisiz kalsa direk söylerim yani  bu sözleri
(3,447 puan) tarafından
Bende olabildiğince tepkimi koyuyorum doğunca çok seveceklerini de biliyorum ama işte her insanın zihniyeti bir olmuyor maalesef
(5,330 puan) tarafından
Yazık yani  böyle insanlara  üzülüyorum
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kuzum hayirli olsun insanin kızı olması ayrı bi güzel ya 
(3,447 puan) tarafından
Evwt tabikide oyle
0 oy
tarafından
Erkek cocugu olanların başı göğemi ermiş 
(3,447 puan) tarafından
Bende bilmiyorum sormak lazim
0 oy
tarafından
Oyy cnm takma sen. Onları

Sağlıklı olsun da yavrucak gerisi boş 
(3,447 puan) tarafından
Tabikide öyle
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

Kız evlat gibisi var mı ya sen onlara bakma yaşa sevincini bol bol 
(3,447 puan) tarafından
Kimseye bakmıyorum zaten sağlıkla kucağıma alayım da gerisi bos
0 oy
(383 puan) tarafından
Hiç motiveni düşürme kuzum kendini yıpratma evlat senin evladın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun canım benim
(3,447 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(456 puan) tarafından
Hiç üzülmeyin,takmayın.Hayırlı olsun ,sağlıkla kucağıniza alın insallah:))
(3,447 puan) tarafından
Üzülmek ne haddime ben sevindim zaten hayalim oydu
(456 puan) tarafından
Yok o anlamda demedim evlat bu tabi sevinir insan.Onların tavırlarina üzülmeyin,takmayın yani
0 oy
(87 puan) tarafından
Bebeğin cinsiyetini erkekler belirliyor yani erkekten gelen hücre kız ya da erkek olacağını belirliyor kadının Bi etkisi yok cinsiyette sana surat asacaklarına kendi oğluna surat assınlar :) 
(3,447 puan) tarafından
Yok surat asmadilar ama sevinmediler de pek de umurumda değil acikcasi
(87 puan) tarafından
Aynen olmasın canım sağlıkla dünyaya getir inşallah yavrunu gerisi önemli değil :)
0 oy
(1,166 puan) tarafından
ay bikdim bu cinsiyet ayrimindan sevinmesinler  bos  ver obemli olan sen ve esindir.    kiz. olan evde melekler  cok oluyor.  cahiller  iste. ne diyeyim.  
(3,447 puan) tarafından
Tabikide onlarjn dediği değil allahin verdiği önemli ama insan ne de olsa demotive oluyor
(1,166 puan) tarafından
cok iyi biliyorum bu durumu
0 oy
(194 puan) tarafından
Baska çocuğun var mı canm
(3,447 puan) tarafından
Yok ilk olacak
0 oy
(581 puan) tarafından
Ben 3 ay sırf eksi yedim diye kaynanam bunun kizi olcak dedi küstü arayıp sormadı. Oğlum olucani 6 aylıkken öğrendim ondan sonra benimle konuşmak istedi ben istemedim yaptığını unutamadım doğdu vermedim kucağına uzaktan baktı. Demek istediğim öyle mi öyle ayrım yapmak neymiş biz haşa tırnağını yaratamazken bunları yaptığı şımarıklık yüz verme mesafeni koy.
(3,447 puan) tarafından
Hiç vermiyorum gülüyorum söylerken kızım olucak diye ama yaptıkları ayip
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Sen bos ver onlari .saglikla gelsin meleyimiz 
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Eşin sevinmiş başkasına gerek yok ki
0 oy
tarafından
Hiç böyle kişileri takma kafana canım hamileliğin keyfini çıkar :) sağlıkla kucağına al bebişi :)
(3,447 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
herşeyin başı sağlıktır canım sen boşver hiç takma bile evladın kızı erkeği olmaz sağlık olsun yeter
(3,447 puan) tarafından
Tabikide oyle
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Tek diyeceğim. Kurban olsunlar kız çocuğu vereneeee
(3,447 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(14 puan) tarafından
Öncelikle bebeğini kucağına sağlıkla ve hayırlısıyla almanı dileri.Evladın kızı erkeği olmadığını malesef öğrenmedi halâ bazı insanlar onlara acıyorum sadece.Sakın canınızı sıkmayın gönlünún evladının haberizle bayram yeri olduğunu dışarıyada yansıtın ;)O senin can parçan artık ;)'Doğum yaptıktan sonra onun sana ufak ufak gülmeleri başlayınca ne demek istedigimi anlayacaksın 11 aylık bir kız  çocuğu annesiyim İncim benim cenneti müjdeleyenim kalbim ömrüm .BOŞVER sen Elleri :)Aç oradan bir roman havası çat çat oyna .Ben zil takıp oynadım Şimdi de kızımla zil takıp oynuyorum .
(3,447 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın benimde hep hayalim kızım olsun istemiştim hiç takmıyorum ama insan bi buruluyor sağlıkla gelsin demek bi gülümsemek bukadar zor olmamali

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,139 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakistiyorum9 (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,812 göst.
0 oy
9 cevap 207 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 597 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatos18 (1,779 puan) tarafından soruldu

412,734 soru

12,426,679 cevap

45,511 kullanıcı

Kategoriler