Kayınvalidem sürekli oğlunu görmek istiyor 8 aylık evliyim ve bu 8 ayda toplasanız tek başımıza sadece 1 hafta dışarı çıkmışızdır beraber bişeyler yapmışızdır her gün onlarda olalım istiyor tatile beraber gittik kışın yine beraber tatile gitmek istiyor ben eşimle baş başa gitmek istiyorum söylüyorum suratını asıyor yemeğe gideceğimizi öğrendiği an bende dışarda yemek yemek istiyordum diyor onlardayken eşim dışarı çıkması gerektiği zaman arkasından uğurlamaya gidiyorum direk peşimden geliyor her gün olmasa bile 2 günde bir onlarda oluyorum sabahtan akşama kadar akşam da eşin geliyor 11 12 ye kadar orada duruyoruz kayınvalidemin yüzünü eşimden çok görüyorum eşim yanındayken güzel söz söylediği zaman hemen surat asıp edep diyor ben bıktım artık gitmek istemediğimi hem güzellikle hem kavgayla dile getirdim ama eşim anlamıyor bizimkileri sevmiyorsun oluyor madem bu kadar çok seviyodu oğlunu neden evlendirdi stresten kafaya takmaktan çocuğum olmuyor zaten o günlerde de çocuklarını biz de kalması için gönderiyor biraz uzun oldu ama bu kayınvalidemle nasıl başa çıkacağım yüzüne söylüyorum anlamıyor ne yapmam lazım
1,500,326 soru
24,503,441 cevap
358,420 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın