Kızlar 1 bucuk yıldır evliyiz evlendiğim ilk günden beri korunmuyoruz evlendim 4 ay sonra kimyasal gebelik gecirdim değerim 168 cıktı ve sonlandı değer düşmeye başladı sonra tekrar denemeye basladık olmadı gene doktora gittim işte sende sorun yok eşimde de yoktur Bi kimyasal olmus dendi klomen verdi gene olmadı sonra baska doktora gittim 6 ay sonra gel olmazsa eşinde sorun yoktur kimyasal olmuştur dedi ve ben hala kalamadım ve en sonunda eşime sperm testi yaptır Bı emin olalım dedik ve morfoloji 1 cıktı sperm sayısı az cıktı 16 mılyon ve total 25 cıktı tabi ben yıkıldım sonra tüp bebek dediler ben de tüp bebege gittim %65 sans veriyoruz dedişer İste adetın 2.günü gel e hocam dedim tahlil felan istemicekmisiniz adetın 2.gğnü gel o gun yapıcam dedi %65 sans vermesi nasıl kızlar iyi mi yani dondurulmuş embırıo olucak dedi ve 1 ay rahım dinlendirme dedi bu nasıl oluyor ben bunları düşünüyorum 10 gune gidicem doktora bana bilgi verirmisiniz
Canım ablamda tüp bebekle hamile kaldı.
Rahim dinlendikten sonra, o dondurulmus embiriyoyu rahmine transfer edecek.
Ama transfer ettikten sonra hemen ayaklanma doktor ablama öyle demişti, gezme sürekli dinlen ,gebelik testini yapanan kadar , ablam yaklaşık 10 gün uzaniyordu sadece lavaboya gidip geliyordu
1,488,977 soru
24,337,852 cevap
345,921 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın