Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Geçim bozmuş mu oluyorum ben
0
oy
972
göst.
8 Eylül 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Ayyy ayyy annemle.babam tutturmuş kardeşimin eşine bı şey demeyecekmişim özenirmiş kıskanırmş zaten yarışıyormuş bana gelmişler kardeşinin geçimini mi bozacaksn diyorlar. Aramayinca ara diyorlar konuşunca eşimi kötüleyecekmişim hayatım güzel degilmis gibi davranacakmşm . Bende bunu anlamıyorum herkesin evi ayrı yonü sapa herkesin düzeni de bir değil . Benimki böyle sağolsun eşimde yani rabbim nazarlardan korusun her işimi yapar ütü bulaşık süpürme yani canım bı şey istese koşa koşa gider napayım yani adam böyle bende bundan memnunum . Niye öyle değil gibi davranacam . Kardeşimin geçimini bozmuş mu oluyorum. Tövbe yarabbim yani .
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
27
Cevaplar
0
oy
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
İlginç..
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İlginç evet ne anlatırım ne ederim gelip gittikçe eşimin bana karşı tavrını her işi yapmasını görüyorlar onu da nasıl saklayım . Eşimle iyiyim mutluyuz diye geçim bozuyor oldum çok zoruma gitti
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Eylül 2021
❤ Çimen Gözlüm ❤
(
7,095
puan)
tarafından
cevaplandı
Ara konuş ama evini eşini anlatma nasılsın napiyosun de hal hatır sor kapat niye eşini kotuleyesinki
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum anlatmam zaten ailem onu çıkardı işte anlatıyosun geçim bozuyorsun diye . İnan ne iyiyi ne kötüyü hiç anlatmam . Gelip gittikçe görürler. Eşimde herkeisn yanında öyle her işi yapare. Napayim adamla kötü mü olayım. Ben eşimle mutluyum her işi yapıyor diye geçim bozuyorsun oldu. Çok zoruma gitti kötü olsak sevinecekler sanki
8 Eylül 2021
❤ Çimen Gözlüm ❤
(
7,095
puan)
tarafından
yorumlandı
Sacmalamislar haklısın yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ay senunkilerde benimkiler gibi bisey demeye korkuyorum söyleme özenir banane ozenecek diye Bn bisey demiyecekmiym
2 önceki yorum göster
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O da sorun işte canım aramazsam niye aramiyosun ara derler . Arayınca da nerde ne konuşacağımı bilirim yani . Onun yanın da eşimi kötüler. Hâlbuki eşimde onlara ne yapacağını şaşırır öyle değer verirki. Bı ara belli ettim anneme kırıldığımı. Sende pekbi naziksin incesin ne var sanki dedi . Eşim duysa bunlari adam benden fazla yıkılacak yani.
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
El kızı daha tatlı oluyor canım sen bilmiyon mu
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay walla olsun tatlı olsun onların olsun hepsinden geçtim . Niye ben eşimle iyiyim diye suçlu ilan edildim onu bari yapmasalar
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Rabbım herkesin gönlüne göre versin bunu de Herzaman
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Onu demem bile sorun oldu . Farklı bir konu da öyle dedim . Sonra onun lafını da duydum canım
. Gelinimize sen kötü düşünüyorsun ondan böylesiniz demeye getirmişim güya . Yani ağzımi açsam suç artık yıldım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2021
Neslisulo
(
197
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde abimin eşiyle aram Cok iyi arkadaş gibiyiz ama annem kocanla yaptiklarini falan anlatma özeniyor abinle tartışıyor biz niye öyle olamıyoruz diye diyor. Bilmiyorum ben öyle düşünmüyorum herkesin hayatı düzeni farklı sonuçta. Asıl onlar diye diye afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu dusurecekler
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum ben anlatmam.bile ailem anlatma geçim bozuyorsun diyip çıktılar şok oldum zaten . Hayır gelip gittikçe görüyorlar eşimin bana karşı tavrını her işe yardım etmesini . Ama napım adam yaparken nasıl saklayım . Zoruma gitti valla . Hâlbuki herkes kendi gecimine baksa herkes mutlu olucak . Beni suçlu çıkardılar çok zoruma gitti eşimle iyiyiz diye geçim bozdum yani
8 Eylül 2021
Neslisulo
(
197
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç öyle düşünme canım bosver. Canını sıkma. Sen kendini biliyorsun yazma tarzin belli eşinin karakteri belli onlar öyle dedi diye değiştiremezsin. Bende o kadar çok anlatmıyorum ama illaki diyor annem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kısacası Kardeşinin Eşi Soma 20 yaş problems
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok bee yaşı kaç olursa olsun akıl yaşta değil .
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani o kıskanıyor diye sen hayatından geri kalamazsın, wp ye bile atacaksın resim, ergenlikten çıkamamış
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç bı şey yapmazken beni suçlu ilan ettiler öyle yapsam herhlade kavgaya gelirler bana
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Seni anlıyorum benim görümcem de öyle, ne yapsam yapası geliyor, geçen doğum günü kutladık o kutlamaz atmazdı benimle aynı konsept yapıp atmış, mercimekli köfte resmi attım annemgile, oda ertesi gün mercimekli köfte resmi attı yani özenti bunlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok saçma hiç bahsetmeyin ozaman kendi eşinizden kardeşinizin eşine fln havandan sudan konuşun o kdr . İnsan neden öyle davransın çok saçma. Ben genelde kimseye iyimden kötumden bahsetmem havadan sudan konusur geçerim sizde öyle yapın ozaman
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım zaten anlatmm hiç bir şey . Ailem birden anlatma geçim bozuyorsun diyince şok oldum zaten . Gelip gittikçe görüyorlar eşimin yardım etmesini bana karşı davranışıni. Hayır adam yapıyor yani napayım yaparken nsil saklayım . Niye eşimle kötü olayım birde adamla iyiyiz işte ailemin sevinecegi yerde suçlu çıkarmasi zoruma gitti
9 Eylül 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle insanın zoruna gider tabiki üzülür . Benim eşimde normal de çok yardımcıdır . Ama ailem geldi mi göstermek istemez anlattirmazda oyzden dışardan pek kimse bilmez yardımcı olduğunu sizde öyle yapın olmadı :/ bu kötü bir şey değil aslında ama işte ne diceksin ki:/
9 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşime de herşeyi diyemiyorum işte . Üstü kapalı dedim canım sorun oluyormuş sen yapma onların yanında dedim. niye biz hayatımızı başkalarına göre mi yaşayacaz biz böyle mutluyuz böyle anlaşıyoruz o da onların sorunu bizlik ne varda diyor :/
9 Eylül 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşiniz çok haklı of işte iyi olsanız bile aileniZin böyle dusunmesi çok yanlış :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Eylül 2021
Eda00
(
737
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuk mu avutuyor sun koskoca insanlar birbirlerine o kdr güzel davranmıyor lar ise neden evlenmiş ler bide eşinin hakkını yemiş gibi olursun adam kötülük etmiyor ki millete kötü göstereceksin çok saçma oda yaptır sın kocasına sevdirsin kendini
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım adam bı şeyleri onların yanında yaparken de nasıl saklayim yani . Anlatıyorsun geçim bozuyorsun deyip çıktılar şok oldum resmen. Hiç bı şey anlatmam bile . Gelip gittikçe görürler . Herkes elindekiyle mutlu olmaya baksa daha da mutlu olucak başkasıyla yarıştığı için bu kadra huzursuzlar işte . Ama ailem öyle demiyor sen iyi anlaşıyorsun geçim bozuyor sun demeye getirdi. Yıldım artık . Hepimizin hayatı farklı işte kimse bunu idrak etmiyor .
8 Eylül 2021
Eda00
(
737
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi geçinmek mutlu olmak her ailenin çiftin elinden gelen bişey daha iyi işte görsün seni örnek alsınlar bak ne güzel anlaşıyor lar bizde böyle anlaşalım paylaşalım herşeyi desinler
8 Eylül 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok onu demiyorlar işte . Biz anlaşamıyoruz siz niye iyisiniz deniliyor. Kötü olsak sevinecekler inanki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
+1
oy