Bizim araba var sıfır alındı kredisi 26 aylıktı daha 4 taksit odedik neyse sonradan bir tane daha araba kaldı eşime eski bir şey bende diyorum yenisini sat ocak ayı girmeden çünkü vergi sigorta bakım gircek üstelik öyle çokta kullanmıyoruz araba kapıda yatıyor arabanın kredisi vergisi kaskosu sigortasıni kredi kartından çekti eşim kredi haricinde ekstra onuda ödüyoruz bize bir şey kalmıyor 1000 tl kalıyor aylık maaştan bende ne kendime bir şey alabiliyorum ne çocuğuma ne de eve doğru düzgün alışveriş yapıyoruz kısacası biz yeniyoruz araba yiyor bende dedim eşime ocak girmeden sat kapıda eski püskü bir araba var yeter o sonra kaynanam tutturdu borcu bitince satın yok şimdi hemen satmayın bende dedim ocakta bir sürü şeyi gircek yine saticaz bunu ben sıkıldım artık yeter dedim ya ne kendime bir şey alıyorum ne çocuğuma ne de markete gidince doğru düzgün alışveriş yapıyorum dedim yok dedi gece çocuk hastalandı napcaksin dedi dedim taksi çağırırım gerekirse 15 tl şurası dedim yok işte taksiyle olur muymuş falan filan dedi. Dedim anne vergisini sigortasını ödeyeceksen satmayalım sonra sesini çıkarmadı işine gelmedi hem araba olsun diyor hemde hiç destek çıkmiyor ben biliyorum evden nasıl sıkıntı çektiğimi haksizsam biri bana haksızsın desin anlatsın yoksa bana kafayı yedircekler